• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2017, 00:00

KOÇ
Ailenize vakit ayırmanız gerektiğini biliyo, çevresel koşullarınızın yoğun olmasından dolayı ziyaretlerinizi seyrek tutuyorsunuz. Duygusal yönlerinizi içinizde sakladığınız için, onlarda size karşı haksızca davranabilirler.

ASLAN

Çevrenizin fikirlerinden etkilenerek yola çıktığınız zaman hatalar yapabiliyorsunuz. Bugün sizin için önemli kişilerden alacağınız eleştiri canınızın sıkılmasına neden olabilir. Kapasiteniz yüksek ve hiçbir fırsatı kaçırmak istemiyorsunuz.

YAY

Ay'ın bulunduğu konum, aşk ilişkilerinizi gündeme getirecektir. İkili ilişkilerinizde maddi kaygılarınız ön plana çıkıyor ve canınızın sıkılmasına neden oluyor. Beraberliklerinizde karşı tarafa farklı görünmek zorunda değilsiniz.

BOĞA

Arkadaşlarınızdan vazgeçemeyeceğiniz bir gün içindesiniz. Elinizdeki işleri bir an önce bitirme çabası içinde olacaksınız. Görüşmeyi arzuladığınız bir çok arkadaşınız var. Bugün hızlı hareket etmelisiniz.

BAŞAK

İş kariyerinizi ön plana çıkarmanın tam zamanı. Karşınıza çıkacak fırsatlar size tereddütler yaşatabilir. Bırakın eskimiş düşünceleri ve bir an önce atılımlarınızı gerçekleştirin. Mesleki anlamda iyi bir dönemimdesiniz.

OĞLAK

Başkalarından zeki olduğunuz için, sözleri size sıkıcı gelebilir. Bugün, sosyal ilişkilerinizde bir anda parladığınız göreceksiniz. Fakat kendinize geriye çekerek, başkalarının size yaklaşmasına izin vermek istemiyor olabilirsiniz.

İKİZLER

Yeni kararlar almak için uygun bir döneme giriyorsunuz. Maddiyatla ilgili konular ve yeni dönem fikirler arasında seçimlerinizi doğru yapmalısınız. Teklifleri kabul etmeden önce eski şartlardan ne kadar bıktığınızı değerlendirmelisiniz.


TERAZİ

Ruhani yönlerinizi ideallerinizle birleştireceksiniz. Beklediğiniz haberlerin sağlayacağı avantajlardan payınıza düşeni alacaksınız Kendinizle ilgili sorunlarınızı kafanıza takmamalısınız. Her türlü probleminize çare bulabilecek bir kapasiteniz var.

KOVA

Birlikte çalıştığınız kişileri eleştirmek bazen dost kaybetmenize neden olabiliyor. Bazen birlikte ortak iş yaptığınız kişilerin sizden çok faklı bir şekilde düşünmeleri yüzünden, aranızdaki sorunlar bir türlü bitmiyor.

YENGEÇ

Düşünceleriniz saklamak size yakışıyor. Sürekli, kendinizi güvende hissetme duygunuzdan bir türlü kurtulamıyorsunuz. Eski olayları kafanızdan atmanın bir yolunu bulmalısınız. Dostlarınızdan alacağınız yardım, size kapıları da, açacaktır.


AKREP

Maddi konularda girişimciliğinizin size bir çok kapıyı açıyor. Becerikli ve akıllıca davranmanız size bir çok olanakları da beraberinde getiriyor ve önüne geçilmiyor. Fakat, yaşamınızla ilgili sınavlarınız hiç bitmiyor.


BALIK

Doğal ve keyifli bir kişi olmanız rağmen, bugün duygusal konuşmalar yapmak için aradığınız dostlarınızın üzülmesine neden olabilirsiniz.
Sizin olayları kafanıza fazla takmanız, onların sizden uzaklaşmasına neden olabiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA