• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2017, 00:00

KOÇ:

Kişisel çekiciliğinizi karşı cins üzerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bu günde, iş birliğine çok önem vereceksiniz. Maddi konularda inatla şansınızı deneyeceksiniz. Önünüzdeki engellerin, size destekleyici bir denge oluşturması, yapacağınız işleri kolay bir şekilde başarmanızı sağlayacak.

BOĞA:

Duygusal konularda inatçı davranarak, sevdiğiniz kişi ile aranızda problemlerin oluşmasına neden oluyorsunuz. Her ikinizin farklı konuları savunmasının ortak bir paydası olmalı. Birlikte çalıştığınız kişilerle kişisel özgürlüğünüz konusunda sorunlar yaşayabilirsiniz.

İKİZLER:

Birçok işi bir arada yapmanın keyfini yaşayacaksınız. Yaratıcılık dürtülerinizi istediğiniz alanda kullanabilir, bir çok yeni iş için başlangıçlar yapabilirsiniz. Bugün satın alma duygunuz çok yüksek. Uzun süredir aklınıza taktığınız alışverişi yapmaktan büyük bir zevk alacaksınız.

YENGEÇ:

Maddi konularda doğru kararlar alacaksınız. Ailenizle ilgili aktiviteler önem kazanabilir, onlarla yapacağınız olumlu işbirlikleri ve vereceğiniz destek, sizi oldukça mutlu edecek. Bugün sürpriz beklentilere açık olduğunuz bir gün içindesiniz.

ASLAN:

Çevrenizle duygusal işbirliği içinde olduğunuz zaman kendinizi çok mutlu hissediyorsunuz. Yaptığınız bir takım işlerde, kişisel girişimciliğiniz size aktivite kazandırırken, olayları kısa sürede sonuçlandırmanın keyfini de yaşayacaksınız.

BAŞAK:

Bugün Jüpiter madde evinizde geri giderken, bu konuların önem kazanmasına neden olacak. Görüştüğünüz kişilerle kazançlar konusunda iş birliği içinde olacak ve kendi fikirlerinizin benimsendiği şartları sunacaksınız. Bildiğiniz konularda ısrarcı davranacaksınız.

TERAZİ:

Bugün inanılmaz bir enerjiye sahipsiniz. Düşündüğünüz her şeyi yapıcı bir şekilde yaşama geçirme savaşı içinde olacak ve hızlı iletişim zinciri kuracaksınız. Yapmak istediğiniz çok şey var ve sosyal ilişkilerinizdeki başarınızda alacağınız destek önem kazanacak.

AKREP:

Kişisel başarınızı arttırma yolunda yapacağınız olumlu gelişmeler sizi bekliyor. İsteklerinizde ısrarcı davranmakla bir çok sorunun altını çiziyor ve gündeme gelmesine neden oluyorsunuz. Partnerinizin sizden beklediği davranışlar konusunda çelişkili davranıyorsunuz.

YAY:

Uzun süredir beklediğiniz şartların, kendiliğinden oluşması sizi şaşırtabilir. İçsel enerjinizi arttıracak olaylar peşinde olabilirsiniz. Bulunduğunuz şartların sosyal yönüyle değerlendirmeniz, toplumcu yapınız ön plana çıkarırken, size farklı bir statü kazandırıyor.

OĞLAK:

Bilinç altındaki başarı hırsınızı yaşama geçirme konusunda verdiğiniz savaş, biraz da çevresel koşulları doğru kullanmanızdan geçiyor. Mesleki başarınızı ortaya çıkaracak duygusal motivasyona ihtiyacınız var. Bugün üst düzeydeki kişileri olumlu etkilemeniz mümkün.

KOVA:

Bugün çevresel koşulların olumlu etkileri sizden yana. Terazi burcunda geri giden Jüpiter eski duygularınızı yeniden ortaya çıkaracak. Yapacağınız işler, şimdiye kadar yapmak istediğiniz bir çok işin fazlası olacak. Yeter ki eski hatalarınızı yeniden gündeme getirmeyin.

BALIK:

Ani öfkelerden kaçınmalısınız. Sakin yapınıza yakışmayan davranışlar, sizi bile şaşırtıyor. Mantıksal olaylara duygu karıştırdığınız zaman zorlanıyorsunuz. Bugün Ay'ın konumu çevre ilişkilerinde güçlü bağlara ihtiyacınız olduğunu gösteriyor. Şartlarınızı güçlendirmelisiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA