• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.03.2017, 00:00

KOÇ:

Duygularınızın derinliği karşısında endişeye kapılabilirsiniz. Bugün, sizi üzecek olaylardan uzak kalmayı çalışın. Kapasitenizin üstüne çıkmamaya özen göstermeli, enerjinizin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz. İş birliği içinde olmanız gereken bir gün.

BOĞA:

Yaptığınız çalışmaların size sağlayacağı kazançların, ince detayları üzerinde yoğunlaşacağınız bir gün. Hırslarınızın ön plana çıkması sizi de şaşırtabilir. İsteklerinizi belirleyecek yeni bir planlama içine giriyor ve değişik kişilerin fikirlerinden yaralanıyorsunuz.

İKİZLER:

Önemli iş imzaları gündeme gelirken, büyük transferler olabilecek. Kariyerinizle ilgili olumlu gelişmeler içindesiniz. Çevrenizi ikna etme ve politik davranma konusunda becerinizi gösteriyorsunuz. Yazışmaların ve haberleşmelerin bol yaşanacağı bir gün olacak.

YENGEÇ:

Yardımsever yapınıza diyecek yok fakat kişisel kazançlarınız söz konusu olduğu zaman, sabit bir düşünce tarzıyla hareket ediyor ve maddesel kaygılarınızı dile getirmeyi yeğliyorsunuz. Bugün, yakın arkadaşlarınız sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

ASLAN:

Bugün, organizasyon çalışmalarıyla başarınızı daha da güçlendirmek istiyorsunuz. Arkadaşlarınız arasında ilginç fikirlerinizle ön plana çıkacaksınız. Birçok kişisel başarının altına imza atacaksınız. Heyecanlarınıza kapılıp, hatalara neden olabilirsiniz.

BAŞAK:

Birden fazla konuya ilgi duymanız ve her konun ayrı bir özen gösterilmesi gerektiği için, gücünüzü aşan sorunların altında ezildiğinizi hissetmek sizi bunaltacaktır. Oldukça güçlü pozisyonlarda çalışarak, işbirliği içinde olduğunuz kişileri düşüncelerinizle etkileyeceksiniz.

TERAZİ:

Dostluklarınızın pekişeceği fakat ayni zamanda arkadaşlıkların aşka dönüşeceği bir gün olacak. Kafaca anlaştığınız kişilerin, daha sonra yaşantınızda farklı bir boyuta geçme ihtimali olması sizi endişelendirmesin. En azından bazı şeyleri denemelisiniz.

AKREP:

Parasal konularda dikkatli olun. Borçlu duruma düşmekten kaçının. Ortak kazançlar konusunda gerginlikler yaşayabilirsiniz. Aşk yaşamınızla maddeselliğinizi birleştireceksiniz. İhtiyacınız kadar alışveriş yapın. Hedeflerinizde egolarınızı kullanacaksınız.

YAY:

Bugün, abartılı davranışlarda bulunabilirsiniz. Duygularınız kapılmadan ve olayları akılcı bir şekilde değerlendirmelisiniz. Eğer süregelen bir güzel oluşan size özel bir durumunuz varsa bu konuda coşkularınız tavan yapacaktır. İçsel anlamda kendinizi gergin hissedeceksiniz.

OĞLAK:

İletişim konusunda mükemmelsiniz. İstediğiniz her türlü güce sahip olacaksınız. Olaylarla ilgili net düşünce tarzınız çevrenizde şok etkisi yaratabilir. Tartışmalardan ve güç savaşlarınızdan sakınmalı ve kaba kuvvetlerin size olumsuzluk verebileceğini bilmelisiniz.

KOVA:

Çalıştığınız kişilerle işbirliğiniz artıyor. Finans üçgeninize sahipsiniz. İstediğiniz her türlü hedefe yakın olduğunuzu siz de fark edeceksiniz. İş birliği yapacağınız kişilerden beklediğiniz haberlerin gecikmesi de canınızı sıkabilir. Ani gelişen olaylara tepkinizi koyacaksınız.

BALIK:

Önemli kararlar arifesinde iseniz, çekinmeden kararlar vereceksiniz. Babanızın istekleri ön plana çıkacaktır. Yine bugün, arkadaşlarınızla organize yapacağınız çalışmaların bileşkesinde siz olacaksınız. İş bağlama konusunda oldukça başarılı bir performans sergileyeceksiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA