• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.03.2017, 00:00

KOÇ

Seçici davranışlarınız yüzünden bir çok iş fırsatını kaçırabilirsiniz. Size önerilen çalışmalar içinde farklı renkler yakalayabilir ve kendinizi mutlu edebilirsiniz. Bulunduğunuz şartları sürekli eleştirerek bir yerlere gelmeniz mümkün değil.

ASLAN

Yollarla ilgili yeni fikirlerin gündeme gelmesi, enerjinizin yükselmesine neden olacak. Yapacağınız her türlü atılımlarınızda çevresel faktörleri kendi lehinize rahatlıkla kullanabileceksiniz.
Sosyal yaşamınız canlanıyor.

YAY

İş çevrenizde geniş bir perspektifle olaylara yaklaşmanıza rağmen, bazı kıskançlıkları engelleyemeyebilirsiniz..
Ortamı paylaştığınız kişilerin size aykırı düşüncelerine tepki oluşturabilirsiniz. Güvensizlikten nefret ediyorsunuz.

BOĞA

Ay karşıt burcunuz Balıkta ilerlerken, Mars'tan olumlu destek alıyorsunuz. İdeallerinizi gerçekleştirmek için, önemli kararlar arifesindesiniz. İnatçı ve sorgulayıcı yönleriniz, başarınızı körükleyecektir.

BAŞAK

Partnerinizle uzun süredir yakalayamadığınız dostluğu ve arkadaşlığı kurabilir, birlikte hafta sonu planları yapabilirsiniz. Bugün, dış çevreye karşı, kişisel çıkarlarını düşünmek zorunda kalabilir ve düşüncelerinizi gizleme gereği duyabilirsiniz.

OĞLAK

Düşüncelerinizi tartarak yaşamı farklı yönlerinden görmeniz, bugün işe yarayacaktır. İş başarınızı perçinleyecek yeni fikirlere ihtiyacınız var. Duygusal yönlerinizi ortaya çıkarmadan başarılı olmaya çalışıyorsunuz.

İKİZLER

Ailenizle birlikte olmak, sizi mutlu etse de, kişisel çekişmelerden uzak kalamıyorsunuz. Ani heyecanlarınıza kapıldığınız zaman, bir sonraki adımınızda yanılgı içine düşebiliyorsunuz.
Yaşantınıza çevrenizin yön vermesini kabullenemiyorsunuz.

TERAZİ
Venüs karşıt burcunuzda geri gidiyor.. Duygusal ve romantik konuşmalar yapmak için uygun bir gün olmamasına rağmen, Ay bilinçaltınızı güçlü bir şekilde etkiliyor. Kırılmaya ve olayları abartmaya hazırsınız.

KOVA

Gün içinde özel zevkler söz konusu olabilir ve sosyal ilişkilerinize para harcamak zorunda kalabilirsiniz. Gerekli zamanlarda masraflarınızda kısıntı yapmak istemiyor ve bu tür harcamaların, size çok şey kazandıracağını biliyorsunuz.

YENGEÇ

İlişkilerinizde sadakat ve dürüstlük kavramı çok önemli. Bugün, ortak çalışmalar içinde bulunacağınız kişilerden çok şey bekliyor ve onları sıkı bir denetimden geçiriyorsunuz. Duygusal bağlarınızda güçlü bir kişilik arıyorsunuz.

AKREP

Bugün çevrenizdeki güzellikler kayıtsız kalamayacaksınız. Kalabalık ortamlarda bulunmak sizi olumlu etkileyecek. Güç birliği içinde olduğunuz arkadaşlarınızla birlikte, organize çalışmalar içinde bulunacaksınız.

BALIK

Ay burcunuzda ilerlerken kişisel egolarınızı daha da güçlendiriyor. Tutkularınız ve arzularınız partnerinizi korkutabilir. Aşırı istekleriniz onun olanaklarını zorladığı için, aranızda çelişkilerin eksik olmayacağı bir gün.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA