• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2017, 00:00

KOÇ

İçinizde yoğun duyguların oluştuğu bir gün. Bir çok şeyi aynı anda düşünecek ve yaratıcılığınızı ön planda tutacaksınız.
Yapmak istedikleriniz zincirleme bir şekilde kafanızda gelişiyor.

ASLAN

Çevresel baskılardan sıkıldığınız halde, yaptığınız işlerde aşırı sabırlı davranıyor çevrenize hiçbir konuda taviz vermek istemiyorsunuz. Bugün yakın ilişkilerinizde çekişmeler yaşayabilirsiniz.

YAY

Takıntılı düşünceleriniz yapmanız gereken işlerin gecikmesine neden oluyor. Kişisel becerinizle yeteneklerinizi birleştirme konusunda oldukça pozitif bir tablo oluşturacak ve kişisel tatmin sağlayacaksınız.

BOĞA

Birlikte çalışacağınız kişilerin akıl gücüne inanmak istiyor ve beraberliklerinizde bu olguya önem veriyorsunuz. Bugün, isteklerinizde aşırıya kaçabilir ve karşınızdaki kişilere yüklediğiniz misyon, onları öfkelendirebilir.

BAŞAK

Çevresel ilişkilerinizle, ailevi olayları birlikte yaşayacağınız gün içinde olmanız, bazı değer yargılarınızı, sorgulamanız konusunda sizi daha dikkatli yapacak. Beklenmeyen yollar ortaya çıkabilir.

OĞLAK

Dost çevresinde yaptığınız sohbetlerde, keyif alınarak dinleniyorsunuz. Fakat konusu edilen bazı güncellikler sizin ilgi alanınız dışına taşabilir.
Bu tür durumlarda; fikir yürütmeniz mutlak şekilde gerekiyormuş gibi, kendiniz koşullandırmayın.

İKİZLER

Maddesel konularda isteklerinize yeniden yön vermek isteyişinizi partneriniz kabul etmeyebilir. Bugün ortak çalışmalar içinde bulunacağın kişilerin sizi yanıltmasına izin vermemelisiniz.

TERAZİ

İş birliği içinde olacağınız kişilerin üzerinizdeki etkisine dikkat etmelisiniz. Yanılmalar söz konusu. Bugün eski olayları gündeme getirmek için acele etmemelisiniz. Duygularınızı sınamalısınız. Çevreniz gizlice sizi takdir ediyor.

KOVA

Kariyerinizle ilgili yeni açılımlar söz konusu olacak. Garantili işlerden hoşlandığınız için, yeni başlangıçlar konusunda tereddütlü davranmak zorunda kalıyorsunuz. Partnerinizin sizin için kalıcı düşünceleri var.

YENGEÇ

Ortaklıklar konusunda geniş bir yelpazeye sahip olacaksınız.. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz.


AKREP

Yapmanız gereken iş konusunda hemen harekete geçin. Ayrıntılara girdiğinizde, zaman kaybediyorsunuz. Bugün, hedefleriniz konusunda daha kararlı davranmalısınız. Bazı iş teklifleri karşısında ikilem yaşayabilirsiniz.

BALIK

Ay, bugün de para evinizi etkilemeye devam ediyor. Maddi konularda, sezgilerinizi kullanmalısınız. Kendinizi ortaya koymak istediğiniz zaman, başarılı ataklar yapabiliyorsunuz. Sonuç istediğiniz gibi gelişiyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA