• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.04.2017, 00:00

KOÇ

Yaratıcılığınız konusunda rakip tanımıyorsunuz.
Bir takım varsayımlar üzerinde fazla düşünerek zaman kaybetmemelisiniz. Araştırdığınız konuların size sağlayacağı yarardan çok zararı olabilir.

ASLAN

Çalışma şartlarınızla ilgili aksiliklerden şikayet edeceksiniz. Zor koşulları sevdiğiniz için, olaylar gelip sizi buluyor. Duygusal sezgilerinizinden dolayı, somut kazançlar peşindesiniz.

YAY

Gücünüzün üzerinde verim sergileyeceğiniz bir gün. Ay, sizin kombinasyon burcunuzda ilerlerken, bir çok aktivitelerin içinde olacaksınız. Yoğun çalışma temponuzu sayesinde, bir çok başarı size gelecektir.

BOĞA

Duygusal yönlerinizi yaratıcılığınızla birleştirecek ve kendinizi daha da verimli hissedeceksiniz. İlginç fırsatlar sizi bekliyor ve değerlendirmelerinizi kişisel özelliklerinizi düşünerek yapmalısınız.

BAŞAK

Sizden beklentileri olan kişiler olacaktır. Onlara kendinizi ispat etmek için, ikna kabiliyetinizi kullanmalısınız. Değişik fırsatlardan yararlanmanız için uygun bir gün. Yaşadığınız duygusal ilişkileriniz yoğun.

OĞLAK

Yaptığınız işin karşılığını almak, ve bu konuda hiç kimseye taviz vermek istemiyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilerin, sizin kadar özverili çalışmasını istiyorsunuz. Maddesel menfaatlerinizi korumak zorundasınız.

İKİZLER

İletişim konusunda son derece başarılısınız..
Çevrenizde gelişen duygusal konulara kafanızı takarak, aktivitenizin hızını düşürmemelisiniz. Yakın dostlarınızın vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttırıyor.

TERAZİ

Alışkanlıklarınızın size sağlayacağı olumlu etkilerini gün içinde daha rahat hissedeceksiniz. Ailenizin yaşlı bireylerinden hala, teyze gibi kişilerin istekleri olacaktır. Onların taleplerine karşılık verme çabalarında olacaksınız.

KOVA

Planlı bir şekilde davrandığınız zaman , olaylar kendiliğinden rayına oturuyor. Ortak çalışmalar gerektiren işlerde, çalışma alanınızın çerçevesini geniş tutmak isteyebilirsiniz. Gücünüzün desteklenmesini bekliyorsunuz.

YENGEÇ

Bir çok işi bir arada yapmayı tasarlıyorsunuz. Sezgisel yeteneğinizi kişisel özelliklerinizle birleştirerek bir çok başarılı çalışmanın altına imza atacaksınız. Bir arkadaşlarınızla birlikte yolculuk planlarınız olacaktır.

AKREP

Sıra dışı arkadaşlarınızın size yapacağı tekliflere hazır olmalısınız. Gününüzü renklendirecek ve iş imkanlarınızı daha da rahatlatacak cazip öneriler alabilirsiniz. Bazı kişiler sizi farklı bir şekilde etkileyecek.

BALIK

Güneş burcunuzdan size destek vermeye devam ediyor ve beklentilerinizle ilgili değişim fırsatları yakalamanıza neden olacaktır.
Yeni kazançların ve sözleşmelerin gündem kazanmasıyla daha dikkatli davranmanız gerekecektir.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA