• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.05.2017, 00:00

KOÇ

İçsel çatışmaların size hiçbir yere götürmeyeceği bir gerçek. Çelişkilerden yola çıktığınız zaman, duygularınızla mantık arasında denge kurmanız zorlaşabilir. Çevreniz sizi zor kişi olarak tanımlıyor.

ASLAN

Bugün takıntılarınızdan kurtulmak istiyorsanız, biraz çaba göstermeniz gerekebilir. İnatçı yönlerinizin sizi yükseklere taşıdığını biliyorsunuz.
Aklınıza taktığınız konularda ısrarcı fakat sessiz bir protesto davranışları içindesiniz.

YAY

Bugün çapkınlık içgüdüleriyle hareket etmek isteyebilir ve bulunduğunuz ortamlarda duygusallığınızı besleyecek ilişkilere yönelmek isteyebilirsiniz. Çevrenizle adeta köşe kapmaca oynuyor gibi bir tavrınız var.

BOĞA

Birlikte çalıştığınız kişilerin duygusal problemleriyle uğraşmak zorunda kalacaksınız. Yaşamınızı düzenlerken, bazı sakıncalı ortamlardan da uzak kalmaya çalışıyorsunuz. İstediğiniz iş için, taviz vermeniz gerekebilir.

BAŞAK

Hayal kırıklığı yaşamaktan korktuğunuz için, duygularınızı belli etmemeye çalışıyor fakat bugün içsel çelişkiler yaşıyorsunuz.
Duygusal veriminizi, doğru kişilerle birlikte çalıştığınız zaman aldığınızı biliyorsunuz.

OĞLAK

Hayallerinizin sizi yanlış yönlendirmesinden korktuğunuz bir gerçek. Çevrenizde size ters gelebilecek kişileri uzaklaştırmak adına yeni bir tavır geliştirirken, bazı detaylardan da uzaklaşmak istemiyorsunuz.

İKİZLER

Mars'ın gücünden istediğiniz gibi yararlanabileceksiniz. Karışık işler size göre değil. Bugün ilişiklerinizi aşırıya kaçmadan yönlendirmeye çalışmalısınız. Yaşamınızı düzenlerken, partneriniz de, sorunlarını dinleyin.

TERAZİ

Yaratıcı yönlerinizi karşı tarafa anlatma konusunda son derece başarılı davranıyor ve bilmediğiniz konularda, öğrenme içgüdünüzü kullanıyorsunuz. Yakın dostlarınızla bir araya gelerek, sizi zorda bırakan konuları açmalısınız.

KOVA

İletişim konusunda size problem yaratacak özel durumlardan kaçmalısınız. Hukuksal sorunlarınız için bir takım gözlemler yapacak ve doğru sonuçlar çerçevesinde olacaksınız. Alınganlık göstermemelisiniz.

YENGEÇ

Aşkı sorguluyor ve beklentilerinizi bu yönde yoğunlaştırıyorsunuz. Oysa, bugünlerden sizi yanıltabilecek duygular içindesiniz. Üstelik her an karşınıza çıkacak yeni kişiler, fikrinizi değiştirecektir.

AKREP

İdeallerinizde ısrarcı davranmanız sizi istediğiniz noktalara getirecektir. Yapacağınız görüşmelerde karşı tarafın düşünceleri size olumlu gelmeyebilir biraz daha beklerseniz, istediğiniz sonucu alacaksınız.

BALIK

Arkadaşlarınızı arama ihtiyacı içindesiniz. Onlarla ortak çalışmalar için bazı planlarınız var ve çevresel koşulların da aynı paralelde olmasına dikkat etmelisiniz. Bugün, kontrollü olmak için agresif olabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA