• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
YILDIZ FALINIZ FİLİZ ÖZKOL

YILDIZ FALINIZ

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.05.2017, 00:00

KOÇ

Uzun vadeli işler için uygun bir zemin düşünüyorsanız, ihtiyacınız olan konunun özelliğini tam olarak araştırmalısınız. Bugün Ay'ın konumu, size detaylar ve gerekli alt yapı için, bazı ip uçları sunacaktır.

ASLAN

Bugün, duygularınızı belli bir sınavdan ve denetimden geçiriyorsunuz. Kendinizi irdelemek ve hatalarını düşünmek için, iyi bir gün.
Dostlarınızın her zaman yanınızda olmayacağını düşünmeli ve kendinizle çelişkiye düşmemelisiniz.

YAY

Bazı eski arkadaşlarınızı özlediğinizi hissetmeniz ve onları aramanız için, size iyi bir fırsat olacak. Bugün, parasal olaylarınızı mantıklı bir yaklaşımla çözerek, arkadaşlarınızla bir arada olabilirsiniz.

BOĞA

Enerjinizin gücünü herkese ispat etmek istemeniz son derece doğal. Sizin motivasyon gücünüz oldukça fazla olmasına rağmen, çoğu kez çevrenizdeki kişilerin problemleri yüzünden zaman kaybı yaşıyorsunuz.

BAŞAK

Bugün, pratik yönlerinizi kullanmak için olumlu bir gün. Sosyal aktivitelere ağırlık verecek ve özel dostlarınızla duygu paylaşımları yaşayacaksınız. Partnerinizin size vereceği destek, motivasyon gücünüzü arttıracaktır.

OĞLAK

Yaratıcılığınıza güveniyorsunuz. Başlattığınız işi sabırla tamamlama ve sorumluluk duygunuz yoğun olduğu için, bugün bir çok kombinasyon çalışmayı beraber yapacaksınız. Evinizle ilgili değişim yapmak isteyebilirsiniz.

İKİZLER

Kıvrak bir zeka ve espri gücünüz sizi her anlamda farklı kılarken, bulunduğunuz ortamlardan çabuk sıkılmanıza da neden olabiliyor. Bugün, disiplinli ve sabırlı davranırsanız, günün sonunda karlı çıktığınızı göreceksiniz.

TERAZİ

Düşüncelerinizi belli bir süzgeçten geçirmeden konuşmak istemiyorsunuz. Bugün, takıldığınız konularda yoğunlaşmak isteyeceksiniz. Soğuk ve mantıklı düşündüğünüz zaman, olayların odak noktasını çok çabuk kavrayabiliyorsunuz.

KOVA

Enerjinizi istediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Farklı istekleriniz var ve bugün koşullarınızı zorlamamalısınız. Düşüncelerinizi başkalarına kabul ettirme konusunda ısrarcı davranmak istemiyorsunuz.

YENGEÇ

Ailevi iç güdülerinizin yoğun olduğu bir gün. Sevdiklerinizi koruma içgüdüsüyle hareket ettiğiniz için, istemeseniz de zararınız dokunabiliyor. Onların bağımsızlık duygularına müdahale etmemelisiniz.

AKREP

Bugün, tepkilerinizi ve düşüncelerinizi saklama gereği duyacaksınız. Yakın çevrenizde dostlarınıza gizemli davranışlar sergileyerek karşı tarafın fikirlerini öğrenmeden, açıklama yapmaktan kaçınıyorsunuz.

BALIK

Siz duygu insanı olmanız rağmen, mantık söz konusu olduğu zaman, herkesten çok daha akıllı kararlar alabiliyorsunuz. Gizemli yapınızın altında güçlü olma isteği var ve bugün Ay burcunuzda ilerliyor ve arkadaşlık ilişkilerinizi gündeme getiriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA