• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 21.05.2017, 00:00

KOÇ

Duygularınızın ön planda olduğu bir gün. Her alanda kendinizi göstermek isteseniz de yaşadığınız olaylar sizi zorluyor. Çevrenizin kuşatılmış gibi olması kimsenin suçu değil. Kendinizi fazla hırpalamayın.

ASLAN

İçinizde hala, çocuksu duygular taşıyorsunuz. Yaşamı olduğu gibi kabul etmelisiniz. Doğuştan lider bir yapınız var. Buyurgan yapınız yüzünden, çoğu kez yanlış anlaşılıyorsunuz. Yeteneklerini sizin kadar beceriklice sergileyen çok az kişi bulunur.

YAY

İlgi alanınızda farklı değişimler içindesiniz. Kafanızda bir takım yeni düşüncelerin oluşmasına zemin hazırlarken, ikili ilişiklerinizde zor anlar yaşayabilirsiniz. Bugün, daha çok sosyal yaşantınıza ağırlık vermeli ve bazı şeyleri zamana bırakmalısınız.

BOĞA

Duygularınızla hareket ettiğiniz zaman hatalar yapmanız doğal. Bugün kendinizi yalnız hissedebilirsiniz.
Yaptığınız her iş özen ve dikkat istiyor. Üstelik fazla sorumluluk almanız, sizin iki kere daha fazla dikkatli olmanızı gerektiriyor.

BAŞAK

Ayrıntılar sizin için çok önemli. Zor arkadaş seçiyorsunuz. Özellikle iş arkadaşlarınızın davranış biçimi çok önemli.
Disiplinsizlikten nefret ediyorsunuz. Çevrenizdeki her şey belli bir düzen içinde olmalı.

OĞLAK

Araştırmacı yapınızı daha fazla zorlamanız gerekmiyor. Bugün, birlikte olacağınız topluluklarda kendi özünüze dönmek isteyebilir çevresel olaylara ilgisiz kalabilirsiniz. Bazı dostlarınızla istediğiniz iletişimi kurma konusunda zorlanacaksınız.

İKİZLER

Gününüzü planlayarak yaşamaktan hoşlanmadığınız için, gereksiz baskılardan nefret ediyorsunuz. Üstelik bazı konuları sonradan aklınıza takıyor ve geç kalınmış bir kaprisle ortaya çıkıyorsunuz.

TERAZİ

Kişisel ilişkilerinizde sezgiye dayanan bir duygusallığınız var. Hiç kimse sizi tam anlamıyla anlayamıyor. Özellikle sevdiğiniz kişi, anlamsız sorularla yaşamaktan bıktı. Hep kendinize ait, hiç kimseyle paylaşmadığınız bir yönünüz var.

KOVA

Sabit düşünceler içinde olduğunuz zaman, olaylara dar bir çerçeveden bakıyorsunuz. Yapacağınız konuşmalarda takıntılı davranmaktan vazgeçmelisiniz. Arkadaşlarınızın size sunacağı tekliflere hazır olun. Bacak ağrılarınız olabilir.

YENGEÇ

Gerçeklerden kaçarak bir yerlere varamazsınız. Belleğiniz çok güçlü. Yaşadığınız hiçbir olayı unutmuyorsunuz. Bazıları için, kinci olarak tanınsanız bile, siz kendinize toz kondurmuyorsunuz.

AKREP

Partnerinizle işbirliği içinde olmanız, kazançlarınızla ilgili ortak kararlar almanıza neden olacaktır.
Yaşamınızı kendi istekleriniz dahilinde yönlendirmek isteyebilirsiniz.
Her olayın arkasındaki farklı nedeni araştırırken, sevdiğiniz

BALIK

Enerjinizin güçlü olduğu bir gün içindesiniz. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizin size sorun yaratmasını istemiyorsanız, verdiğiniz sözleri yerine getirmelisiniz. Bireysel düşüncelerinizi karşı tarafa kabul ettirme çabası içindesiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA