• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız Falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız Falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.05.2017, 00:00

KOÇ

Motivasyon gücünüzün yüksek oluşunu karşılıklı ilişkilerinizde de hissettirebileceksiniz. Bugün aşk konularına daha fazla ağırlık verecek, duygularınızda gözle görülen bir performans artışı göreceksiniz. Yeni düşünceler var.

ASLAN

Toplumsal ortamlarda, çevrenizi çok çabuk etkiniz altına almanız, sizi farklı bir konuma getiriyor. Yapmanız gereken bi çok aktiviteler, farklılığınızı ortaya koyacak. Planlarınızı doğru yaparsanız, istediğiniz başarı, kapınızı çalmak üzere.

YAY

Çevresel koşulların, üzerinizdeki baskıyı esnetme konusunda gerekli yapılanmayı sağlamalısınız. Kişisel zevklerinizde aşırılığa kaçmamalı ve isteklerinize belli bir sistem getirmelisiniz. Algılama konusunda güçlü bir gününüzdesiniz.

BOĞA

Merkür düşüncelerinize derinlik kazandırıyor. Uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinize bir an önce sarılmalı gerekli bağlantıları kurmalısınız.
Gerileyen işlerinizi çevresel faktörlerden destek alarak yeniden gündeme getireceksiniz.

BAŞAK

Bugün rakip tanımıyorsunuz. Ay üçüncü evinizde ilerlerken, yakın ilişkilerinizi olumlu etkiliyor ve istediğiniz her türlü desteği size veriyor.
Bugün içinizdeki enerjinizi yapıcı kullanacaksınız. Kendi doğrularınız için savaş vermek isteyebilirsiniz.

OĞLAK

İnce detaylar içinde olmanız, olayların akışını değiştirmiyor..Duygularınız hiç kimseyle paylaşmayacak, daha sonra ortaya çıkarmak isteyeceksiniz. Yakın ilişkiler içinde olduğunuz kişilerin desteğini bekliyorsunuz.

İKİZLER

Ay bilinç altınızı olumlu etkilerken, duygusal enerjinizi de ortaya çıkarıyor. Aklınıza takılan pürüzlerin, sizin için engel teşkil etmeyeceğini anlamanız zaman alıyor. Bugün geliştireceğiniz yeni projeleriniz olabilir.

TERAZİ

Çevrenizle istediğiniz iletişimi kuracağınız bir gün. Arkadaş çevrenizle uyumlu beraberlik söz konusu ve kendi isteklerinizi destekleyecek çalışmalar peşindesiniz. Siz zeki insanı sevdiğiniz için, rakiplerinizin de güçlü olmasından yanasınız.

KOVA

Ay Boğa'da ilerlerken, duygusal ilişkileriniz yeni bir boyut kazanıyor. Bugün duygusal konularda hata yapmak istemiyorsanız, geçici düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız. Partnerinizi ikna etme konusunda zorlanıyorsunuz.

YENGEÇ

Maddi konularda ketum olduğunuz kesin. Yakın ilişkilerinizde verdiğiniz sözleri yerine getirmek için gerekli çalışmalara başlamalısınız.
. Kısa vadeleri hedefleyerek, yavaş adımlarla,istediğiniz noktalara geleceksiniz.

AKREP

Ay karşıt burcunuzda ilerliyor. Duygularınızı ifade ederken, enerjik ve yaratıcı tavırlarınızla dikkat çekmeyi başaracaksınız. Amaçlarınız doğrultusunda yaşamaktan yanasınız. Sakin yapınızı zorlayacak motivasyonlara ihtiyacınız var.

BALIK

Bugün çevrenizle gizli çatışmalar içine girebilirsiniz. Bulunduğunuz ortamlara hakim olmak isteyen yapınız, karşıt düşünceler karşısında isyan ederek, tartışma ortamı yaratıyor. Birçok şeyi, kısıtlı koşullar yüzünden yaşama geçiremiyorsunuz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA