• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Yıldız falınız FİLİZ ÖZKOL

Yıldız falınız

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.05.2017, 00:00

KOÇ:

Duygularınızı olumlu bir şekilde ortaya koymaktan yanasınız. Bugün sezgileriniz sizi yanıltmıyor. Olaylara yaklaşım tarzınızı partnerinizin onaylamasını bekliyorsunuz. Karşı tarafla aranızda bazı güç oluşumu içinde olacaksınız. Kişisel çekim gücünüz çok fazla. Keşfetme içgüdünüz sayesinde yeni mutluluklar sizi bekliyor.

BOĞA:

Çevresel koşullarınızı yeniden gözden geçirmeli ve iş olanaklarınızı araştırmalısınız. Bugün, kendinize güvenebilirsiniz fakat, bazı pürüzler gün içinde sizi rahatsız edecektir. Olabilecek olaylara karşı kendinize gereken esnekliği sağlamalısınız. Kafanıza koyduğunuz bir konuda yenilgiyi kabul etmiyor ve savaşmayı yeğliyorsunuz.

İKİZLER:

Maddi konularda şartlarınızı zorlamak ve kendinize yeni konumlar gündeme getirme konusunda, her zamanki gibi savaş veriyorsunuz. Kazançlarınızı arttırma konusunda her zaman farklı idealleriniz var ve hiç kimsenin denemediği olaylarla gündeme geliyorsunuz.. Bugün detaylar önemli olacak

YENGEÇ:

Söz konusu maddi kazançlar olduğu zaman, kafanız son derece işler çalışıyor. Bugün çevrenizde gelişen olaylara maddesel yaklaşabilir ve her şeyi kendi tarzınıza uygun değerlendirebilirsiniz. Kişisel hırslarınızı ön plana çıkarmaktan korkmamalı ve olayların üzerine gitmelisiniz. Daima savunma halindesiniz.

ASLAN:

İsteklerinizi yaşama geçirirken, kendinizi güçlü bir şekilde denetimden geçiriyor ve olayların temelini sağlam zemin üzerinde oluşturmayı amaçlıyorsunuz. Bugün olayları derin bir şekilde irdeleme gereği duyacaksınız. İşinizle ilgili yeni ufuklara doğru gidiyorsunuz. Kendinizi mutsuz eden nedenlerden kurtulmalısınız.

BAŞAK:

Siz, her şeyin anında düzelmesini isterken, bazı hatalar kendiliğinden oluşabiliyor. Karşı tarafın duyguları sizin için önemli olsa da, siz sadece kendi hisleriniz doğrultusunda hareket etmekten yanasınız. İş yaptığınız ortamlarda; istekleriniz net bir şekilde ortaya koyarsanız, spekülasyona dayalı davranışları ortadan kaldırmış olursunuz.

TERAZİ::

Aşklarınızı kendi ölçülerinize göre yaşamak isteseniz bile; karşı tarafın kalıp düşünceleri, sizin isteklerinize belli bir kontrol getiriyor. Başarıyı karşı taraftan beklemeniz, hataya açık olmanıza neden oluyor. Bugün partnerinizin sezgisel davranışlarından rahatsız olacak ve duygularınızı saklamak isteyeceksiniz.

AKREP:

Eski aile konularının gündem kazanması sizi üzebilir. Bugün, kısa sürecek duygusal etkilenmelerden kendinizi uzak tutmalısınız İsteklerinizde yapıcı olmanıza rağmen, mantık ve duygu karışımı yaşadığınız bugünde, hislerinizi sıkı bir şekilde denetlemelisiniz. Fevri hareketlerden sakınmalısınız.

YAY:

Bu hafta sonu evinizde uzun süredir ihmal ettiğiniz işlerinizi tamamlayabilirsiniz. Birçok dostlarınızın sizi aramasına rağmen, siz ailenizle birlikte olmayı tercih edeceksiniz. Bilgilerinizi dostlarınızla paylaşırken, mizahi yönünüz ortaya çıkacak. Bir araya geldiğiniz arkadaşlarınızla, eski olayları konuşacaksınız.

OĞLAK:

Duygusal paylaşımlarınızda eksiklikler yaşıyorsunuz. Bugün yönlendirilmeye karşı tepki oluşturabilirsiniz. Siz kendi isteklerinizi yaşama geçirdiğiniz zaman mutlu olan bir yapıya sahipsiniz. Yakın dostlarınızdan gelen ani telefonlar, akşam saatlerinde sizi harekete geçirecek. Ailenizin gizli desteklerine ihtiyacınız var.

KOVA:

Maddi konularda gizli davranmayı tercih edebilirsiniz. Kendinizle ilgili değişime ihtiyaç duyuyorsunuz.. Bugün bulunduğunuz çevrelerde kendinize sakladığınız düşüncelerinizi paylaşmak istemeyebilirsiniz. Duygusal anlamda içinize kapanık bir tablo ile ortaya çıkmanız yakınlarınızı da üzebilir. Netlik size daha çok yakışıyor.

BALIK:

Kendinize özgün davranışlarınızı sergilerken, hiç kimseyi etkilemeyi düşünmüyorsunuz. Olaylara iyi niyetli yaklaşımlarınızın farklı algılanması, sizi üzebilir. Duygusal gerilimlere neden olacak olayları ortadan kaldırmalısınız. Yanınızda çalışan kişilerin fikir değiştirmeleri yüzünden zor anlar yaşayabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA