• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Oğlaklar, bu yıl gücü seçecek FİLİZ ÖZKOL

Oğlaklar, bu yıl gücü seçecek

filizozkol@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.12.2017, 00:00
Aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceksiniz. Güçlü ve popüler olan kişilerle tanışabileceğiniz ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz

2018 yılına gümbür gümbür giriyorsunuz. Plüton ve Satürn kişisel evinizde ilerleyecek.
Her şeyin zorunu seçeceksiniz. Yaşamı bilgi hazinesi gibi gören bir Oğlak için başarısızlık diye bir şey yoktur ve bu yıl en zor rolü üstlenmenizde, biraz da suç sizin. Çünkü baş rolü hiç kimseye kaptırmak istemiyorsunuz. Sosyal aktivitelerden kazançlı çıkacaksınız.
Partneriniz veya sevdiğiniz kişiyle maddi kazançlarınızı birleştirebilir, size gelir sağlayacak çalışmalarda bulunabilirsiniz.

DUYGULARINIZ BASKIN

Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz.
Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız.
Aşk duygularınız, bu yıl yine çok yoğun. 16 Mayıs 2018'de aşk ve sosyal evinize Uranüs geçecek.
Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor.
Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz.

YÜKSELME YAŞAYACAKSINIZ

Kariyerinizle ilgili yenilikler sizin için olağanüstü durumları getirecek. İletişim konusunda sizi sevindirecek pozisyonlar yaşayacaksınız.
Bu yıl tutulmaların dört tanesi karşılıklı finans evinizde gerçekleşecek.
Coşkularınızı, organize yeteneğinizle birleştirecek ve işinizle ilgili yükselmeler yaşayacaksınız. Aynı fikirleri paylaştığınız kişilerle, ortak projeler içinde yapıcı çalışmalar sergileyeceksiniz. Etkileyici konuşmalarınızla bulunduğunuz gruplarda ikna edici özellikleriniz ön plana çıkacak.
Para kazanma yollarını hissedeceksiniz. Borçlarınızı çok daha kolay ödeyeceksiniz. Gizli tasarruflarınız artacak, geçmişten kalan alacaklarınızı tahsil edebilirsiniz.

HEDEFLERİNİZ BÜYÜK

İçsel değişimlerinizi mesleki yaşamınızla vurgulamaya çalışmanız ters tepkilere de neden olabilir. Maddi konularda yoğun istekleriniz var ve başarıyı bu dikkatiniz sayesinde elde edeceksiniz. Başkalarının fırsatlarıyla kendi arzularınızı birleştireceksiniz.
Aşk ve iş ilişkilerinizde gücü tercih edeceksiniz. Bu nedenle; güçlü ve popüler olan kişilerle tanışabileceğiniz veya bir araya gelebileceğiniz ortamlarda bulunmaya dikkat edeceksiniz. İş konusunda hedeflerinizi büyük bir hırs ve coşkuyla takip edeceksiniz. Konuşma dilinizi çok iyi kullanacaksınız. Etkili hitap tarzınızla, karşı cins üzerinde etkinizin fazla olduğu günlerdesiniz. Kendinizden emin tavırlarınızla onların dikkatini çekiyor ve olumlu izlenim bırakıyorsunuz.

UYUMLU VE DENGELİSİNİZ

Birlikte iş yaptığınız kişilerle uyumlu bir beraberliği arzu ediyor olmanıza rağmen gelişmelerin sizin çabalarınıza bağlı olmadığını görmek canınızın sıkılmasına neden olabilir Eski işyerinizden gelebilecek tekliflere de hazır olun.
Kariyerinizi destekleyici işler yapmak isterken, planlarınızı uyumlu ve dengeli bir şekilde ayarlamalısınız. İş konusunda yardım alacağınız kişilerin sizden çok farklı olması hayranlık duygularınızın ortaya çıkmasına neden olacak. 27 Temmuz'da finans evinizde tutulma gerçekleşiyor.
Kazançlarınızın şekli değişebilir.
Uzun süredir beklediğiniz iş potansiyeli birden karşınıza çıkabilir. Eski hayallerinizi yeniden kurgulama ve yeniden yapılandırma olaylarına gireceksiniz.
Başka meslek dalları ile ilgili hayalleriniz sizi yanıltabilir. Bu konuda dikkatli olun. Duygusal konularda takıntılarınız nedeniyle, önce cazip gelen bir teklif daha sonra size itici gelecek. Güvensizliğinizi yine kendinizin geliştirdiği özgüven duygunuzla yenebilirsiniz. Bu yıl geçmişte yaşadığınız zorluklarla başa çıkmayı öğreniyor ve güçlükler karşısında önlemlerinizi pratik bir şekilde alıyorsunuz artık. Arkadaşlıklarınızın seviyesini değerlendireceksiniz

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA