• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.01.2017, 00:00

10 OCAK 1977

DÜNYA

BATI ALMANYA İÇİN GÜÇ GÜNLER BAŞLADI

Bunalımlı bir Avrupa'da çalışkan ve huzur içindeki Batı Almanya tek başarılı örnekti. Ama şimdi bu örnek de siliniyor. Aralık ayında Batı Almanya'da işsiz sayısı yine bir milyonun üstüne çıktı. Kasım ayına göre işsiz sayısındaki artış oranı yüzde 10,7'yi buluyor. Ve bu artış, ülkenin tümünü etkisi altına alan bir huzursuzluğun en açık belirtisi olarak ortaya çıkıyor. Sendikaların iki yıldır süren ılımlılığı da sona erme noktasına geldi.

İZMİR

110 YATAKLI YAŞLILAR HUZUREVİ YAKINDA HİZMETE GİRECEK

Huzurevi yetkilileri, 65 yaşından yukarı olanların bakılacağı modern binada yaşlılar için her ihtiyacın düşünüldüğünü belirtiyorlar. Kahvehanesi, oyun salonları ve büyük bahçesindeki seraları ile hizmete girecek huzurevi için şimdiden büyük ölçüde müracaat geldiğini belirten yetkililer, "Huzurevimiz belli bir ücret karşılığında hizmet verecektir. Burada bakılacak yaşlılar için en iyi hizmet koşulları sağlanacaktır" diye konuştu.

SPOR

CEMAL RİNGE DÖNÜYOR

Bir süre önce boksu bırakan Avrupa Profesyonel Boks Şampiyonu Cemal Kamacı, kararından vazgeçti ve Taylandlı Sansak Mansurin ile Dünya Şampiyonluğu için dövüşmek üzere ringe döneceğini açıkladı. Kamacı, "Dünya Şampiyonluğu için maddi olanaklara gerek vardı. 15 gün önce Augsburg kenti hakimi bana bu organizasyonu üzerine alabileceğini bildirdi. Kesin anlaşma için önümüzdeki günlerde ABD'ye giderek kontratı imzalayacağım" diye konuştu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA