• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.01.2017, 00:00

11 OCAK 1977

DÜNYA

TAYLAND'DA KOMÜNİST AVI


Uzun süredir yöreye egemen olan Komünist gerillalara karşı güvenlik kuvvetlerinin saldırıları son günlerde iyice yoğunlaştı ve polis, hava kuvvetleri ve topçu birliklerinin katıldığı bir askeri harekatla gerillaların etrafı sarıldı ve teslim oldukları takdirde salıverilecekleri söylendi. Askeri yetkililer bu çarpışmalarda 200 gerillanın öldürüldüğünü söylüyorlar, ancak gözlemciler gerillaların 100'e yakın kayıp verdiklerini ifade ediyorlar.

İZMİR

İZMİR'DE ESRARENGİZ NORVEÇLİ


Halen İzmir'de demirli bulunan Norveç bandıralı "Polarbjorn" adlı geminin esrarı, yapılan bütün araştırmalara rağmen çözülemedi. Geminin görevi ve personeli konusundaki sorular karşısında bütün ilgililer adeta duvar gibi sessiz kalmayı tercih ediyorlar. Liman kayıtlarında da geminin nereden geldiği ve nereye gideceği yolunda bir kayıta rastlanmadı. Liman Müdürlüğü ise sadece "Özel emirle gelmiş, özel emirle gidecek" şeklinde bilgi verdi.

SPOR

BİR HAKEM RİNGDE SALDIRIYA UĞRADI


Türkiye Ferdi Boks Şampiyonasının dünkü müsabakaları olaylı başladı. Sabah seansında hakem Yılmaz Durgun ring ortasında bir antrenörün saldırısına uğradı, dayak yemekten güçlükle kurtuldu. Federasyon Başkanı Cemil Erkök, olayın çok üzücü olduğunu söyledi, orta hakem Yılmaz Durgun "Ben görevimi yaptım" dedi. Antrenör Ahmet Soydoğdu ise boksörüne haksızlık yapıldığını ve hakemin her yıl bir olay çıkarttığını öne sürdü

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA