• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2017, 00:00

13 OCAK 1977

DÜNYA

KIBRIS'TA MEMURLAR GREV YAPTI

Kıbrıs'ta ilk kez devlet memurları greve başvurdu ve Türk Federe Devleti'nde yaklaşık 4 bin kamu görevlisi dün dört saatlik uyarı grevi uyguladı. Amme Memurları Sendikası, hükümetin memur sorunlarının çözümüne yönelik isteklere herhangi bir cevap vermemesi üzerine üyelerini greve çağırmıştı. Dünkü uyarı grevine, Başbakanlık dahil tüm bakanlıklar, devlet daire ve işyerleri, havaalanı, limanlar ve hastanelerde çalışan memurlar katıldı.

İZMİR

"BEYAZ BASTON" HAFTASI İZMİR'DE TÖRENLE BAŞLADI

Alsancak Lions kulübü üyesi hanımların önderliğinde başlatılan hafta 15 Ocak'a kadar sürecek. Atatürk Alanı'ndaki törende günün anlamını belirten bir konuşma yapan ve aynı zamanda gözleri görmeyen İzmirli avukatlardan İbrahim Ayüz, toplumumuzda çok yanlış olan bir düşünce yüzünden görme engellilerin gerçek yerlerini bulamadıklarını belirterek, "Görme engelliler merhamete muhtaç değildir. Onlara merhamet yerine iş sağlamak gereklidir" dedi.

SPOR

AYDINSPOR SEYİRCİSİ ÖNÜNDE GÖSTERİ YAPTI

Aydınspor sezon başından beri sahasında ilk kez farklı bir galibiyet elde etti. Siyah-beyazlı ekip geçen yıl kendilerini şampiyonluktan eden Ankara Demirspor'a dört gol atarak taraftarlarının yüzünü güldürdü. Hafta ortasında Erdoğan Gürhan'ın istifa etmesiyle antrenörsüz kalan Aydınspor, bu maçta beklenenin aksine güzel bir oyun sergiledi. İleri uç elemanları bol deplasman yaparak rakip defansı bunalttı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA