• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 15.01.2017, 00:00

İspanya'da ordu politikadan uzaklaştırılıyor

İSPANYA hükümeti, ordunun politikadan kesin olarak uzaklaştırılmasında kararlı bir tutum içinde olduğunu kanıtladı ve ordunun yüksek düzeyleriyle Genelkurmay'da önemli değişiklikler yaptı. Adolfo Suarez hükümeti, değişiklik kararlarını imzaladıktan sonraki açıklamasında "Bu değişiklikler, düzenin demokrasiye yönelmesini kolaylaştırmak ve orduyu politikadan tam anlamıyla çekmek isteğimizin sonucudur" dedi.

1977, grevler yılı olabilir

TÜRK-İŞ üçüncü bölge temsilcisi Ertuğrul Bulmamış, 500 bin dolayındaki işçi için toplu iş sözleşmesi dönemi olan 1977 yılının grevler yılı olabileceğini öne sürdü. Koalisyon ortakları arasındaki tutarsızlık ve bazı kamu iktisadi teşebbüslerinde dağıtılan ikramiyelerin işçiler arasında büyük huzursuzluğa yol açtığını belirten Bulmamış, "Hükümetin konuya en uygun çözümü getirememesi halinde toplu bir eylem kaçınılmaz olacaktır" diye konuştu.

Cemil ve Alpaslan'ı ağır ceza bekliyor

FENERBAHÇELİ Cemil ve Alpaslan'ın 3 Ocak gecesi Milli Takımın Marmara Oteli'ndeki kampından kaçarak bir gece kulübünde sabahladıkları, Federasyon üyesi Cihat Arman tarafından tespit edildi ve dün basına açıklandı.
Arman, 3 Ocak gecesi Cemil ve Alpaslan'ın gittikleri gece kulübünün sahibiyle görüştüğünü, iki futbolcunun kulüpte sabah 04:30'a kadar kalarak içki içtiklerini ve olay çıkarttıklarını bildirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA