• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.01.2017, 00:00

17 OCAK 1977

Batı liderleri bir araya gelecek

BATI Almanya Başbakanı Helmut Schmidt, Sosyal-Demokrat Parti'nin yönetim kurulu toplantısında, ABD Başkanı Jimmy Carter'la yaptığı telefon konuşmasında Batı'nın ileri sanayi ülkeleri arasında bir zirve toplantısı düzenlenmesini kararlaştırdıklarını açıkladı. Zirve toplantısının dünya ekonomisinin gelişmesini teşvik edeceğini belirten Schmidt, barış için ve gerginliğin azaltılması yönünde ABD ile ilişkilerin güçlendirileceğini de belirtt

Türkiye en pahalı turizm ülkesi oldu

TURİZM ve Tanıtma Bakanlığı, son fiyat tespitleriyle Türkiye'yi Avrupa'nın en pahalı turizm ülkesi haline getirdi. Bu yıl otel ve motel fiyatlarına yüzde 32-36 oranında zam yapıldığını belirten seyahat acenteleri temsilcileri, "Bu şartlarda Türkiye'ye yabancı turist gelemez. Turistik otel ve moteller ancak bizim zenginlerimize hitap edecek hale getirildi. Yabancı acenteler de 1977 fiyatlarını çok astronomik buluyorlar" dediler.

Ali, bokstan 729 milyon kazandı

İNGİLTERE'NİN tutulan gazetelerinden The Sun, spordan para kazananların çoğalmasını konu alan bir araştırmasında, süper şöhretlerin kazançlarını açıkladı. Buna göre, tarihin ve günümüzün en çok kazanan sporcusu Muhammed Ali. Dünya Ağır Sıklet Boks Şampiyonu Müslüman Boksörün yıllık kazancının 162 milyon, şimdiye dek bokstan kazandığı paranın ise 729 milyon Türk lirası olduğu belirtiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA