• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.01.2017, 00:00

18 OCAK 1977

İsrail'e casusluk yapan Filistinli asıldı

GEÇEN yıl eşi ve üç çocuğunun da yardımlarıyla İsrail casusluk örgütünde çalıştığı anlaşılarak tutuklanan Filistin asıllı 41 yaşındaki İbrahim Said Şahin, Kahire'de asıldı. İsrail ordusunda yarbay rütbesine kadar yükselen ve casusluk çalışmaları sırasında Musa Ömer takma adını kullandığı saptanan Şahin'in cesedi Kahire Tıp Fakültesi Anatomi Kürsüsü'ne verildi.
Ceset üzerinde öğrenciler anatomi incelemeleri yapacak.

Koç, partilere mütareke çağrısı yaptı

VEHBİ KOÇ, TÜSİAD toplantısındaki konuşmasında partiler arasında mütareke isterken, diğer önerileri de şunlar oldu:
Vergi kaybını bir ölçüde önleyebilmek için "Katma değer vergisi" yasası çıkarılmalı, devlet bütçesini yükten kurtarabilmek için petrole zam yapılmalı, tarım ürünlerinde "taban fiyat" yerine "ön fiyat" politikası benimsenmeli.

"Donanma"yı uğurluyoruz

14 YIL süre ile Altay'a hizmet eden "Donanma" Enver'in jübilesi, Alsancak Stadı'nda saat 13.00'deki Altay-Göztepe emeklileri maçıyla başlayacak.
Futbolseverler bir yandan örnek bir sporcuya karşı görevlerini yerine getirirken, bir yandan da eskilerin tadı damaklardan düşmeyen fantezilerini, futbol hünerlerini bir kez daha izleyecekler, zevklenecekler. Emeklilerin gösterilerini, Altay- Göztepe rekabetinin bugünkü temsilcilerinin çekişmesi takip edecek

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA