• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 14.02.2017, 00:00

14 ŞUBAT 1977

ABD uzaya casus

SOVYETLER Birliği ile Çin'in uzaya fırlattıkları roketleri izlemek amacıyla yapılan "uzayda bir casus" adındaki uydu Pazar günü Kennedy uzay merkezinden uzaya fırlatıldı. Uydunun Sovyetler Birliği'nin öteki ülkelerin uydularını yok etmek için geliştirme çabaları gösterdiği avcı uydusunu engelleyebilecek yeni gereçleri bulunduğu belirtiliyor. Açıklamada roketin gizli bir biçimde atıldığı ve atılışın başarıyla gerçekleştiği bildirildi.

Hatay'daki 17 katlı dev hastane nihayet bitiriliyor

DOKUZ yıl önce Hatay'da yapımına başlanan on yedi katlı dev hastane nihayet bitiriliyor. Yıllardır yılan hikayesine dönen ve sonunda müteahhitin işi bırakmasıyla beton yığını halinde kaderine terkedilen İzmir Devlet Hastanesi, Bayındırlık Bakanlığı'nın olaya el atmasıyla yeniden canlandı.
On yedi katlı, modern ameliyathane, ve bakım odalarıyla donatılacak hastanede ayrıca pek çok şey otomatik olarak çalışacak.

Fenerbahçe akla

FENERBAHÇE, Adanaspor'dan kupada çeyrek final vizesi alırken akla karayı seçti, rakibini tek gol farkıyla yenebildi: 2-1. Sarı-Lacivertliler oyunun ilk yarısında başarılıydı fakat ikinci yarıda bekleneni veremedi. Karşılaşmanın son bölümünde futbolcularda tansiyon hayli yüksekti. Nitekim 72. Dakikada hakem birbirlerine giren Adanaspor kalecisi Malik ile Fenerbahçeli Engin'i oyun dışı etti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA