• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.02.2017, 00:00

17 ŞUBAT 1977

FRANSA'DA BOMBALAR PATLADI

FRANSA Devlet Başkanı Valery Giscard d'Estaing'in bölgeye yapacağı ziyaretten bir gün önce Bretagne'da bombalar patladı. Polis yetkilileri, Paris'in 320 kilometre batısında olan Rennes kentinde radyo ve televizyon vergisi toplama bürosuna iki bombanın atıldığını, ayrıca Rennes'in 50 kilometre güneydoğusundaki Redon'da da yönetim bürolarının bulunduğu bina yakınlarında bir bombanın patladığını ancak ölen ya da yaralanan olmadığını bildirdi.

KADİFEKALE'DE ÇARESİZ BEKLEYİŞ

EGE Üniversitesi Jeoloji ve Jeofizik kürsüsü yetkilileri orta şiddette de olsa bir depremin, toprak kaymasının devam ettiği Kadifekale'de binlerce konutun bir anda yıkılmasına neden olacağını açıkladı. Bu arada dün gece Altay Mahallesi'nde bir ev daha yıkıldı. Yeşildere, Ballıkuyu, Altay ve İmariye mahalleleri ile İkiçeşmelik halkı çaresizlik içinde. Bu mahallelerde, terkedilmiş birçok sokak ve sürekli göç eden aileler görmek mümkün.

BUCA EĞİTİM ENSTİTÜSÜ BASKETBOLDA ŞAMPİYON

İZMİR Üniversite ve Yüksekokullararası Bayanlar Basketbol Bölge Birinciliğinde Buca Eğitim Enstitüsü şampiyon oldu. Atatürk Spor Salonu'ndaki çekişmeli müsabakada, Ege Üniversitesi, Buca Eğitim Enstitüsü'nü 41-39 yenmesine rağmen, ilk maçtaki averaj düşüklüğü nedeniyle birinciliği rakibine kaptırmış oldu. Böylece Eğitim Enstitüsü, Bayanlar Yarı finalinde İzmir'i temsil etmeye hak kazanmış oldu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA