• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 18.02.2017, 00:00

18 ŞUBAT 1977

Mısır'da bazı bakanlar değiştiriliyor

HÜKÜMET kaynaklarının açıklamasına göre, Mısır'da Memduh Salim Kabinesinde bazı değişiklikler yapılacak. Ortadoğu Haberler Ajansı ayrıntılarına girmeden verdiği bir haberde, üç ya da dört bakanın değiştirilebileceğini açıkladı. Salim'in 32 kişilik bakanlar kurulunda İçişleri Bakanı Sayid Fehmi'nin değiştirilmesine kesin gözüyle bakılırken, bu bakanlığı, Başbakan'ın kendi üzerine alabileceği söyleniyor.

Anarşiyi Almanya'daki örgütler yönetiyor

İÇİŞLERİ Bakanı Oğuzhan Asiltürk, bir süreden beri ülkemizi ziyaret etmekte olan Almanya İçişleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürü Werner Smoydzin ile yaptığı görüşmede, Türkiye'deki anarşik olayların, Almanya'daki aşırı sol ve anarşist örgütlerce planlandığını ve idare edildiğini, bu nedenle Alman ve Türk güvenlik yetkililerinin Dünya terörizmine ve anarşik olaylara karşı işbirliği yapmaları gerektiğini söyledi.

Karşıyaka F.Bahçe'yi İstanbul'da yendi

KARŞIYAKA, İstanbul'da Fenerbahçe'yi 90- 76 yenince sarı-lacivertli taraftarların hücumuna uğradı. Soyunma odaları taşlanan yeşil-kırmızılılar, Spor ve Sergi Sarayını, daha önce Vali Namık Kemal Şentürk'e müracaat ederek aldırdıkları sıkı güvenlik tedbirleri sayesinde kazasız belasız terkedebildiler. KSK'nin müthiş galibiyeti dışında, sarı-lacivertli taraftarların küfürlü tezahüratları ve taşlamalar maça damga vurdu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA