• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.02.2017, 00:00

Bir Türk köleliğe mahkum edildi

ALINAN bilgiye göre Kilis asıllı olan Selahattin Özaktaş adlı şoför, kamyonla Suudi Arabistan'a pik botu taşırken Cidde yakınlarında kaza yaptı ve iki kişinin ayağının kırılmasına sebep oldu. Şeri mahkemede 300.000 lira tazminat istenen Türk şoför bu parayı karşılayamayınca şeriat yasaları gereği parayı buluncaya kadar ayağını kırdığı kişilerin yanında köleliğe mahkum edildi.

İzmir polisi 100 kişiyi arıyor

İZMİR polisi, banka soymak, devletin güvenlik kuvvetlerine silahla karşı koymak, Komünizm propagandası yapmak ve çeşitli kanunsuz eylemlere katılmak suçundan 15'i kız 100 öğrenci ile işçinin arandığını söyledi. Yapılan açıklamada, kimlikleri ile eşgalleri belli olan işçi ile öğrencilerin çoğunun daha önce Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılandıkları ve sonradan serbest bırakıldıkları bildirildi.

"Uçan Doçent" Türkiye ikincisi

TÜRK Atletizminin en eski faal sporcusu "Uçan Doçent" unvanına sahip Doçent Dr. Arman Çağdaş, başarılarına bir yenisini daha ekledi ve Türkiye Salon Ferdi Atletizm Şampiyonasında Sırıkla Atlamada Türkiye ikincisi oldu. Uzun yıllar Sırıkta Türkiye rekortmenliğini elinde tutan Çağdaş, artık idman yapamıyor, tek çalışmaya dahi katılamıyor. Ama ister bölge ister Türkiye Şampiyonası olsun, yarışların hemen hemen hiçbirini kaçırmıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA