• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 22.02.2017, 00:00

22 ŞUBAT 1977

DÜNYA

Norveç, bir Sovyet diplomatını daha sınır dışı ediyor

Sovyetler Birliği'nin Oslo elçiliğinin baş yardımcısı G.F.Titov'un Norveç makamları tarafından kendisine Norveç'te istenmeyen adam olarak ilan edildiği gayri resmi olarak bildirildi. Verdens Gang gazetesine göre, Norveç karşı casusluk polisi, Norveç Dışişleri Bakanlığı'na Titov'un Norveç'teki Sovyet sivil casusluk faaliyetlerinin başı olduğunu bildirdi. Adalet ve Dışişleri Bakanlığı'ndaki resmi sözcüler, olayla ilgili olarak yorum yapmaktan kaçındı.

İZMİR

İzmir'de yangınlar çoğaldı

Mali yılın yaklaşması nedeniyle İzmir'de, yangınlarda belirli bir artış oldu. İtfaiye Müdürü Ahmet Yetmen, kış ayları olmasına rağmen, bir hafta içerisinde küçüklü büyüklü 10 yangına müdahale ettiklerini, toplam olarak 146 bin 750 lira maddi zararın meydana geldiğini söyledi. Yetmen, "Her yıl Şubat-Mart aylarında, yangınlarda belirli bir artış görülmektedir. Durumları şüpheli görülenler ise savcılığa verilmektedir. 10 yangında buna rastlanmadı" dedi.

SPOR

Kamacı, Sansak Mansurin ile dövüşecek

Cemal Kamacı dün bir basın toplantısı düzenledi. Hayatının organizasyonunu İstanbullu işadamı Adil Araslı'nın himayesinde gerçekleştireceğini belirterek, "1 milyon 250 bin lira temin ettik. Taylandlı Sansak Mansurin ile dövüşecek, Türkiye'yi Dünya Şampiyonluğuna taşıyacağım" dedi. Arasli ise Ata sporumuz güreşte sırtımızın yerden kalkmadığını belirterek, Kamacı'nın iki kez Avrupa Şampiyonu olduğuna değindi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA