• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.03.2017, 00:00

19 MART 1977

DÜNYA

CIA, birçok devlet başkanına rüşvet dağıttı

CIA (Amerikan Gizli Haber Alma Örgütü) Kenya Devlet Başkanı Jomo Kenyatta, Güney Vietnam'ın eski Devlet Başkanı Nguyen Van Thieu, Zaire Devlet Başkanı Joseph Mobutu, Guyan Başbakanı Forles Burnham, Batı Almanya eski Başbakanı ve Sosyal Demokrat Parti lideri Willy Brandt gibi yabancı liderlere örgüt fonundan gizli ödemelerde bulundu. Bir CIA kaynağı, örgütün faaliyetlerini konu alan kitapta ödemelerle ilgili ayrıntılı bilgi bulunduğunu belirtiyor.

İZMİR

1977 bolluk yılı olacak

İzmir Teknik Ziraat Müdürü Mahmut Samsaroğlu, bölgede tam anlamıyla bahar havasının devam etmekte olduğunu, bütün meyve ağaçlarının çiçek açtığını, ayrıca bağların da uyanmaya yüz tuttuğunu belirtti. Samsaroğlu, "Bundan sonra dondurucu soğuklara rastlanmadığı takdirde önümüzdeki yıl bolluk ve bereket yılı olacaktır. Dondurucu soğukların devam etmesi halinde ise korkulacak bir durum meydana gelebilir" şeklinde konuştu

SPOR

BJK'li futbolcular Onay'ı istemiyor

Beşiktaşlı futbolcuların, Teknik Direktör Gündüz Tekin Onay'ın ağır hakaretlerine, her vesileyle yağdırdığı yüklü para cezalarına ve sık sık kadro dışı bırakma kararı almasına artık dayanamayacaklarını bildirdikleri bu durumun devamı halinde antrenman ve maçlara çıkmayarak topluca isyana gidecekleri öne sürüldü. Bir grup Beşiktaşlı futbolcu imzasıyla hazırlanan bildiride isyandan önce konunun yönetim kuruluna taşınacağı belirtiliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA