• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 20.03.2017, 00:00

ABD savunma bütçesi azaltılıyor

ABD Savunma Bakanı Harold Brown eski Başkan Gerald Ford zamanında hazırlanan 123,1 milyar dolarlık savunma bütçesinde 2,755 milyar dolar tutarında kısıntı yapılmasına ve bazı programların iptal edilip bazılarının da yavaşlatılmasına karar verildiğini açıkladı. Brown, ABD Donanma Kuvvetleri için tasarlanan nükleer bir savaş gemisi projesinden vazgeçildiğini ve bombardıman uçağıyla füze projesinin de yavaşlatılacağını belirtti.

Bir polis daha pusuya düşürüldü

Hatay Büyük Ülkü Derneği binası önünde Ülkücü gençler tarafından silahla ağır şekilde yaralanan siyasi polis memuru Ersin Alçıtepe'nin olay gecesi yanında bulunan diğer polis memuru Erol Özkaymak da önceki gece saldırıya uğradı. Basmane'de pusu kuran sanıklar, Özkaymak'ın üzerine hücum ederek yüzünü kırık şişeyle doğradı. Tedavi altına alınan polis ise, "Karanlıkta kim olduklarını göremedim ama onları kendim bulacağım" diye konuştu.

Almanya, Fransa'ya yenildi: 1-0

Paris'in Parc des Princes stadı dün gece muhteşem tablolara sahne oldu. Fransız Milli Takımı, 1958'den bu yana Batı Almanya'yı ilk kez mağlup edince, 50 bin Fransız çılgına döndü. Genç oyunculardan kurulu Fransa Milli Takımı, umulanın aksine Almanlarla başa baş bir mücadele vererek herkesi şaşırttı. 53. Dakikada Rouyer, uzaktan atılıp defanstan dönen topu korkunç bir vole ile Batı Almanya filelerine gönderince yer yerinden oynadı.

20 MART 1977

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA