• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.03.2017, 00:00

24 MART 1977

DÜNYA

İtalya'da hükümet güç durumda

İtalya'da Sosyalistler ve Cumhuriyetçiler, Lockheed uçak şirketinde rüşvet aldığı iddia edilen eski Başbakan Mariano Rumor'un Anayasa Mahkemesi'nde yargılanmasını konuşmak üzere Komünist Partisi tarafından senato ve meclisin ortak toplantıya çağrılması önerisini imzalamaya karar verdiler. Gözlemciler, Rumor'un yargılanmasına karar verilmesi durumunda enflasyonun yükseleceği ve borç almak zorunda kalacak İtalya'da hükümet bunalımı doğacağını öngörüyor.

İZMİR

Tarihi Agora restore ediliyor

Yoğun bir çalışmanın sürdürüldüğü Agora'da değerleri çok yüksek olan eserlerin hiç birine el sürülmeden çevre tanziminin yapıldığını belirten ilgililer, Agora'nın önümüzdeki ay sonunda başlayacak turizm sezonuna yetiştirileceğini belirtirken, antik değeri çok yüksek olan, her yıl binlerce turistin gezdiği Agora'nın çevre düzenlemesinin tamamlanmasından sonra tarihi eserlerin yepyeni bir çehreye kavuşacağını söylüyor.

SPOR

Göztepeli yelkenciler yönetime başkaldırdı

Göztepe Kulübü'nde denizcilik şubesi yönetim kuruluna karşı başkaldırdı. Bugüne dek en küçük bir ilgi görmediklerini, hak ettikleri yardımlardan hiçbir şekilde yararlanamadıklarını söyleyen şube yöneticileri, bugünkü kulüp binasının kullanma hakkının eski İzmir Deniz Kulübü'nden kendilerine kaldığını ileri sürerek gerekirse kulübü binadan çıkarma yoluna gideceklerini söylediler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA