• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.03.2017, 00:00

25 MART 1977

Kara cellat

Uganda 'dan dehşet verici haberler geliyor. Afrika'nın "Kara Hitler"i Devlet Başkanı İdi Amin, kendisine karşı başkaldıracaklarından kuşkulandığı kabileleri tümüyle yok ediyor. Uganda'dan Kenya'ya kaçanların bildirdiklerine göre son günlerde Langi ve Acholi kabileleri üyesi 2.000 asker kayıplara karıştı. İdi Amin'in bu askerleri diri diri ya da kurşuna dizdirdikten sonra timsahlara yedirerek yok ettiği öne sürülüyor.

Çiğli-Tuzla arasındaki tersane, felaketi hızlandırıyor

Devletin teşvik belgesiyle faaliyete geçen DEGAŞ firması bu alanda bir tersane kurdu. Gemi yapımını 50 dönümlük bir alanda sürdürmesi gerekirken 2 bin dönümlük bir araziye yaydığı için gemi yapımı tamamlandıktan sonra sığ su yüzlerce metre boyunda derinleştirilmekte, çıkan çamur hemen kanalın yanı başına yığılmaya başladı.

Komiserler suçlanıyor

İzmir At Yarışlarında son anda yapılan jokey değişiklikleri yapılması adet haline geldi. Doktorlardan alınan hasta raporları ya da kilo düşememek mazeret olarak gösteriliyor. Komiserler heyeti, art niyetle hazırlanan bu mazeretlere karşı kayıtsız kaldığından yarış severler tarafından şiddetle eleştirilip suçlanıyor. Jokey değişiklikleriyle iştirakçilerin aldatılmaları önlenmeli.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA