• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 26.03.2017, 00:00

Hindistan'da iki tren kazası: 120 ölü

Hindistan'da meydana gelen iki tren kazasında 120 kişi öldü, 71 kişi de yaralandı. İlk kaza, Barauni-Kampur seferini yapmakta olan ekspresin iki vagonuna Barauni istasyonunda arkadan gelen yük treninin çarpmasıyla meydana geldi. Çarpma sonucunda ekspresin iki vagonu raydan çıkarak devrildi. İkinci kaza ise Kerala eyaletinde oldu. Açık bir demiryolu geçidinde trenle çarpışan yolcu otobüsünde bulunanların 81'i kazada hayatlarını kaybetti.

Ermenistan cinayetler planlıyor

Ermenistan Gizli Kurtuluş Örgütü adlı bir yeraltı örgütü, Türkiye'ye karşı savaş açtığını açıkladı. Örgüt Sofya ve Berlin'den postaya verdiği ve Agence Press ajansının Londra bürosuna ulaşan mektuplarda Türk uçakları, Türkiye'ye giden yolcular ve Türk diplomatlarına karşı sabotajlar düzenleneceğini öne sürdü. Mektupta Türk diplomatik temsilciliklerinin bulunduğu ülkeler de uyarılıyor.

Fener söndü: 0-1

Ligin ikinci yarısına iyi giren Zonguldakspor, Dolmabahçe'de hafiften esiverince, altın değerindeki tek golle paha biçilmez iki puanı cebine atarken, şampiyonluk yarışından zaten kopuk bulunan Fenerbahçe'yi dereceye girememe tehlikesiyle de karşı karşıya bıraktı. Kendisi ise kurtuluş için büyük bir adım atmış oldu, düşme potasındaki takımların en rahatı haline geldi. Maçın 73. dakikasında Fenerbahçe taraftarı Zonguldaksporluların üzerine taş yağdırdı.

26 MART 1977

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA