• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
EKREM DURUL

Tarihten Yapraklar

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.03.2017, 00:00

28 MART 1977

Reagan: "ABD İsrail'den ders almalı"

Geçenb yıl başkanlık seçimlerinde aday adayı olan eski California valisi Ronald Reagan yaptığı bir açıklama Uganda Devlet Başkanı İdi Amin'in hayatlarını tehlikeye soktuğu Amerikalılar konusunda "ABD İsrail kadar cesur olmalı" diyen Reagan, Dünyanın neresinde olursa olsun hakları kısıtlanan bir tek yurttaşın bile haklarının korunması gerektiğini söyledi.

İzmir'de kazalar dehşet saçıyor

Son beş yıl içinde sadece İzmir'de meydana gelen 34 bin 518 kazada 893 kişi hayatını kaybederken, 11 bin 593 kişi de yaralandı.
Yaralılardan büyük bir bölümü iş yapamayacak derecede sakat kaldı. Bu trafik kazalarında toplam olarak 86 milyon lira milli servet zarara uğradı. İzmir İl Trafik Müdürü Necmi Arat, böylesine feci bir durum karşısında bile sürücülerin akıllanmadığını, İzmir'de trafiğe çıkan her 3 araçtan 2'sinin cezalara rağmen trafik kurallarını çiğnediğini söyledi.

Trabzon, G.Saray'ı mağlup etti: 1-0

Anadolu 'nun "Derebeyi" Trabzonspor, yenilikler arama tutkusu yüzünden kadrosu bir türlü oturmayan Galatasaray'ı tek golle olsa da geçmesini bildi: 1-0. Havanın ve zeminin güzelliği, seyircinin çokluğu kaliteli olan sahadaki futbolu biraz daha güzelleştiriyordu. 10. dakikada orta sahadan bir akın başlatan Serdar, yön değiştirip sağdan Ali Kemal'i kaçırdı. Ali Kemal ceza alanına girdiği sırada çaprazlamasına müthiş bir şut çıkararak topu köşeden G.Saray filelerine taktı

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA