• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Karşıyaka için 1 bilet alın.. ERKİN USMAN

Karşıyaka için 1 bilet alın..

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 04.12.2016, 00:00

Biliyorsunuz Türkiye'nin en eski kulüplerinden, şanlı tarihiyle övünen, neredeyse 1.5 milyonluk kentin temsilcisi Karşıyaka, İkinci Lig'de mücadele ederken, maddi yönden çok sıkıntılı günler yaşıyor.
Taraftar Dernekleri, 1912 yılında kurulan KSK'nin kuruluş yıldönümü olarak kabul edilen 19 Aralık'tan bir gün önce ligde komşu Menemen Belediye ile oynanacak maçın biletlerini bastırıp 100 liradan satılmasını kararlaştırdı ve buradan toplanacak parayla futbolcuların biriken peşinat, maç başı ücretleri ve primlerinin yanı sıra personel maaşlarının da ödenmesi için camiaya çağrı yaptı.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, 1000 bilet alarak kampanyaya önemli destek verirken, yeşil-kırmızılı takımın sevdalıları da kıt gelirlerine rağmen kuyruğa girip bu kampanyaya katıldılar.

İşin ilginç yönü, kulüpten alacaklı olan teknik direktör Soner Tolungüç, Sportif Direktör Atilla Güneş ve bir grup futbolcunun da 100 liraya satılan biletlerden alıp kampanyayı renklendirmesiydi. Bu kampanyayı izlemekle görevlendirilen spor muhabirimiz Görkem Türkyılmaz da taraftarların bu anlamlı jestinden son derece etkilenerek cebinden 100 lira çıkararak, "Ben de varım" dedi.
Yeni Asır'ın ulaşım elemanlarından Birdal Baytınaz da çevresini harekete geçirdi ve "Bu yarışta biz de olacağız" dedi.
Görkem böyle bir jest yaptı, taraftarlar kulübün kurtuluşu için belki de ceplerindeki son liraları öderken ben kulübün büyüklerinin (!) nerelerde olduklarını, niye böyle bir kampanyaya Fransız kaldıklarını merak ediyorum. Karşıyaka kongrelerinde Onursal Başkan Selçuk Yaşar'ın yanında oturmaya ve ön sıralarda yer kapmaya çalışanlar neredesiniz? İyi gün dostu muydunuz? Şurada oturup bir liste yapsam, en az 200 işadamı ya da mali durumu çok iyi olan adam sayarım. Kulübü alsa tek başına yönetecek gücü olanları da. Sizler bir zamanlar Karşıyakalılığınızı konuşturarak üne kavuştunuz, kazandınız. Şimdi bu kulübü düze çıkarma konusunda, Taraftar Derneği Başkanı Okan Kırmacı ve Taner Ütkülerli'nin önayak olduğu, taraftarların çabaladığı, bizim Görkem Türkyılmaz'ın da duygulanarak katıldığı kampanyaya siz büyükler de bir el verseniz diyorum.
Haydi büyük Karşıyakalılar, pamuk eller cebe.

Felaketler

Arkadaşları İskoçyalı Machingtosh'a sordu:
"Sen neden pazar günleri kiliseye gitmiyorsun?" Machintosh cevap verdi:
"Üç sebepten... Önce din işlerinden hoşlanmam. Sonra oturup hep birlikte dua etmeyi sevmem. En önemlisi de, karımı kilisede tanımıştım.
Ondan...."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA