• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bostanlıspor Masa Tenisi’nde de var ERKİN USMAN

Bostanlıspor Masa Tenisi’nde de var

Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 16.04.2017, 00:00

Gazeteci Avni Erboy, Bostanlıspor'la pek çok branştaki faaliyetleriyle sporumuzu renklendiriyor. Türkiye'de sadece birkaç ile özgü spor branşlarını, örneğin Amerikan Futbolu'nu takım olarak Bostanlıspor temsil ediyor. Bostanlıspor çeşitli branşlardaki faaliyetleri arasına şimdi de Masa Tenisi'ni ekledi. İzmir'in "ilklerin amatör spor kulübü" Bostanlıspor tarihinde ilk kez Masa Tenisi İl Şampiyonası'na katıldı.
Halkapınar Spor Kompleksi Masa Tenisi Salonu'nda yapılan İzmir Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği'nde mücadele eden Bostanlıspor Masa Tenisi takımı beklenenden de başarılı sonuçlar alarak takdir topladı, gelecek vaad etti. Erboy, "Katıldığımız branşlarda dereceye girme hedefinin yanı sıra daha çok gence spor yaptırmayı, kötü alışkanlıklardan arınmalarını amaçlıyoruz.
Kısıtlı imkanlarımıza rağmen Bostanlıspor'un adını Türkiye çapında duyurmak en büyük özlemimizi teşkil etmektedir" diye konuştu.

Bostanlıspor Masa Tenisi Takımı'nın başında İlkay Özçelik var. Çok kısa bir zaman önce kurulan ve yaklaşık 25 günlük çalışma sonrasında şampiyonaya katıldıklarını ifade eden Bostanlıspor Masa Tenisi şube başkanı İlkay Özçelik, "Yıldız masa tenisçilerimiz yılların tecrübeli takımları arasında ve şampiyon sporcuların katıldığı birinciliklerde dereceye girememesine karşın gelecek için ümit verdi.
Bu da bizi çok mutlu etti.
Karşıyaka'da ilk kez kurduğumuz masa tenisi takımıyla bu spora olan özlemi de gidermiş olduk. Gelecekte şampiyon sporcular yetiştireceğiz.
25 gün, bazı oyuncularımız 3-4 antrenman sonrası maçlara çıktı.
Tecrübeli baş antrenörümüz Mustafa Şaşmaz ile önce İzmir, ardından da Türkiye Şampiyonlarını yetiştireceğimize inancımız sonsuz" dedi.

SARHOŞ GÖRÜŞÜ

Adamın biri bulut gibi sarhoştu. Yıkılaraktan yürürken birisine çarptı.
Adam buna çok kızdı:
"Kör müsün be herif..." diye bağırdı.
Sarhoş itiraz etti:
"Yooo... Kör değilim. Görüyorum, hem de biri iki görüyorum." "Peki öyleyse..." "Seni de iki gördüm de... İkinizin ortasından geçmek istedim."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA