• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Vur vur inlesin GÜRKAN ERTAÇ

Vur vur inlesin

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 27.03.2015, 00:00
Yedi takımla temsil edildiği için Ege Ligi olarak adlandırılan Bayanlar İkinci Lig A Grubunda maratonun ilk ayağı bitti, play-off'a Salihli B., Balıkesir B., Asrın Grup KSK ve Rota Koleji kaldı. (B) Grubu'ndan ise Halkbank, Bolu B., Maltepe Yalı ve Kazan B.geldi. Play-off Bursada. Program şöyle: 10 Nisan: 13.00 Salihli B.-Rota K.,15.00 Bolu-Yalı, 17.00 Halkbank-Kazan, 19.00 Balıkesir-KSK, 11 Nisan: 13.00 Maltepe-Salihli, 14.00 Rota-Bolu, 16.00 KSK-Halkbank, 18.00 Kazan-Balıkesir, 12 Nisan: 11.00 Yalı-Rota, 13.00 Salihli-Bolu, 15.00 KSK-Kazan, 17.00 Halkbank-Balıkesir. Ege'den 2 takımı 1.Ligde görmek dileğiyle temsilcilerimizden görüşler: Gül Onat (Salihli): Takımımıza güveniyoruz. İlk bölümü namağlup bitirmemizin de morali var. Ama play-off'un havası başka. Dikkatli davranacak ve pekçok kez kıyısından döndüğümüz 1.Lige çıkacağız. Yusuf Hocaoğlu (Balıkesir B.): Play-off'u üniversite sınavına haszırlanır gibi heyecanla bekliyoruz. Tüm Balıkesir güçbirliği yaptık. Bu inançla hedefimiz 1.Lig. Başaracağız. Vural Budak (KSK): Maçların Bursa'da oynanmaması için rica ettik, kabul edilmedi. Takım olarak tecrübeliyiz. Diğer gruptan iddialı gelen Halkbank ve Bolu grupta sert rakipleri olmadığı ve zorlanmadıkları için dezavantajlı. Yüzakıyla çıkacağımıza inanıyorum.
İsmail Yavuz (Rota K.): Tüm takımlar belli sınavları geçmişler, iyi kadroya sahipler. Ligin 2.yarısında yükselen grafiğimizi Play-Off'ta da sürdürüp Final Grubu'na kalmak istiyoruz. Oyuncularımın hırsı ve isteği beni hedefimiz yolunda umutlandırıyor." Ne diyelim, iki Ege'yi Birinci Lige bekliyoruz.

Çanakkale'ye iyi şanslar


Lig etaplarının sona ermesiyle Play-Off Etabı'na yükselen ve Baraj Etabı oynayacak takımları heyecan sardı. Bayanlarda bugün 16.00'da Çanakkale Belediye, Bakırköy B.ile karşılaşacak. Diğer karşılaşma saat 18.00'de Beşiktaş ile İller Bankası arasında. Çanakkale Belediye'ye kurtuluş yolunda başarılar.

Seramiksan'da Yengil ayrıldı


Bayanlar Voleybol 2.Ligi'nde iddialı girdiği maratonda başarılı bir grafik çizemeyen ve 5.sırayı aldığı için play-off'a da kalamayan Turgutlu Seramiksan'da başantrenör İsmail Yengil ile yollar ayrıldı. 2016'ya kadar sözleşmesi bulunan Yengil'le yöneticiler arasındaki toplantı dostane bir havada geçti, Yengil bir tazminat talebinde bulunmadı.

Salihli rekor kırdı


Tarihte ilk altın paranın basıldığı kent olan Salihli şimdi altın kızlarıyla övünüyor. Salihli Belediyespor 2.Ligde oynadığı tüm maçları kazanarak olağanüstü bir başarıya imza attı, 20 maçta 20 galibiyetle İkinci Liglerde maç kazanma rekoru kırdı. Yeşil-siyahlılar 67 maçla Türkiye Rekorunu elinde tutan Eczacıbaşı'nın yolunda ilerliyor. Salihli'nin şampiyon kadrosu şöyle: "Glod, Elif, Deniz, Copenhagen, İkbal, Funda, Duygu, Burcu, Merve, Çağla, Hazal, Nihal. Salihli Belediye Başkanı Mustafa Uğur Okay, "Kızlarımızla övünüyoruz. Salihli tam bir voleybol kenti oldu" dedi.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA