• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kıran kırana lig GÜRKAN ERTAÇ

Kıran kırana lig

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 11.07.2015, 00:00
Voleybolda bu sezon müthiş bir zirve mücadelesi izleyeceğiz. ARKAS, Halk Bankası, G.Saray, Ziraat Bankası ve F.Bahçe şampiyonluk için savaşacaklar.
İzmir'in son şampiyon temsilcisi ARKAS, ABD Milli Takımı'nın ünlü pasörü Kawika Shoji'yi, Brezilya'dann smaçör Mauricio Borges Almeida Silva'yı getirdi. Yetmedi, Ziraat Bankası'nın önemli kozu Fransız Milli Takımının silahı Antonin Rouzier de ARKAS'a katıldı. Halk Bankası, Kubiak'ı kadrosunda tuttu, smaçör Fransız Le Roux'yu transfer etti, İtalya Milli Takımı pasörü Travica'yı kadrosuna kattı, Bulgar smaçör Sokolov'un iyileşmesini bekliyor. G.Saray, Voleybolun Messi'si eski ARKAS'lı 2.07'lik Lieberman Agamez'i alarak dev bir atak gerçekleştirdi. F.Bahçe silbaştan yaptı, Mlijkoviç ve Arslan Ekşi dahil tüm takımı dağıttı. Milli pasör Selçuk Keskin'in yanısıra Brezilyalı Cabral, Fransız Quesque, Sloven Pajenk, G.Saraylı Mehmet Özbek ve Şahinbey'den Sabit Karaağaç'la yepyeni bir kadro yaptı. Ziraat da kadrosunu 2 yıl önce Şampiyonlar ligi'nin en değerli oyuncusu seçilen İsveç'li Nilsson ile güçlendirdi. Hadi bakalım kolay gelsin, bir acayip zor yarış.

KSK her zaman iddialı

Bayanlar Voleybol 2. Lig'indeki Karşıyaka Asrın Grup önümüzdeki sezon da gidip gidip kılpayı kaçrıdğı 1.lig vizesini almanın yollarını arayacak. Yeşil-kırmızılı takım genç ama yetenekli bir kadroya sahip. Bu kadroyu Rus oyuncu Olesia Sharavskaia ile takviye ettiler. Yaşadığı Rusya'nın dışında ilk kez İzmir'e gelen Olesia hem kente hem de Karşıyaka'daki spor olgusuna hayran kaldığını söyledi, "Benim görevim de bu takımı başarıya götürmek" dedi. Şube Başkanı Ali Talak, "Taraftarımız destek verirse 1.Lige çıkabiliriz" dedi. Biz KSK'yi, sadece 1.Ligde değil basketbol örneği Avrupa Kupalarında oynarken görmek istiyoruz.

Bu maçları mutlaka kazanmalıyız

Avrupa Erkekler Voleybol Ligi'nde maraton başlıyor. Türkiye, 1. ayak maçlarını Samsun'da yapacak. 5 ayak ve 1 finalden oluşan ligde, Belarus, Hırvatistan, Romanya, Slovenya ve Yunanistan ile birlikte B Grubu'nda yer alan A Milli Takım, Slovenya'yı konuk edecek. Bugün ve yarın saat 17.00'de üstüste karşılaşacağımız Slovenya'yı yendiğimisz taktirde gruptaki iddiamızı artıracağız. İkinci ayakta ise Yunanistan ile deplasmanda oynayacağız.



Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA