• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Sultansın başarırsın GÜRKAN ERTAÇ

Sultansın başarırsın

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.06.2016, 00:00
Filenin Sultanları, dünya çapındaki bir organizasyondan daha yüzakıyla çıkmanın savaşını verecek. Dünya Grand Prix 3. etap maçları bugün Ankara'da start alıyor. TVF Başkent Voleybol Salonu'nda oynanacak G1 Grubu müsabakalarına Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, Belçika ve İtalya katılacak.
İlk maçımız bugün saat 17.30'da Belçika ile. Diğer maçta da 14.30'da İtalya-Brezilya kozlarını paylaşacak. Amerika'daki ikinci etapta Japonya ve Almanya'yı peşpeşe yenen Milli Takımımız finallere katılabilmek için Hollanda'dan sadece 1 puan geride. Ankara'daki maçları kazanırsak hedefe ulaşacağız.

Vakıf ve Eczacı'ya büyük onur

VakıfBank ve Eczacıbaşı Kadın Voleybol Takımları, Filipinler'de 18-23 Ekim'deki Uluslararası Voleybol Federasyonları Birliği (FIVB) Dünya Kulüpler Şampiyonası'nda mücadele edecek. Manila'daki şampiyonada kıta şampiyonları Pomi Casalmaggiore (İtalya), Bangkok Glass (Tayland), Rexona Ades (Brezilya) ve turnuvaya ev sahipliği yapacak Filipinler Ligi karması Philippines ile özel davet alan İsviçre ekibi Volero Zürih yer alacak.

Yıldızlarımız Balkan Şampiyonası için kampa girdi

Bulgaristan'da 5-9 Temmuz'daki Yıldız Erkekler Balkan Şampiyonası'na katılacak milliler İzmir'de kampa girdi. Başantrenör Mehmet Bedestenlioğlu'nun yönetimindeki ekibimizde ARKAS'tan Onur Çukur ve Hakan Kemerli ile diğer şu oyuncular var: Ali Can Dündar, Tunahan Yıldız, Onur Soydan, Batuhan Karaca, Aykut Acar, Yiğit Yıldız, Ahmet Samet Baltacı, Ali Deniz Yılmaz, Ahmet Can Büyükgöz, Berkant Hızarcı, Murat Erdoğan, Yusuf Eken, Adis Lagumdzija, Emre Berat Fırat, Batuhan Avcı, Murat Üç, Hasan Örücü, Ali İhsan Heper.

İzmir'de efelendik

Şurası bir gerçek ki Türk Voleybolunun liderliğini uzun yıllardır Bayan Voleybol Takımımız yapıyor. Erkeklerde bir türlü onların başarı çizgisini tutturamadık. Ama aşağıdan öyle bir genç jenerasyon geliyor ki, yakın zamanda Erkek Milli Takımımız da dünya devleriyle rahatça boy ölçüşebilecek. Bunun umut ışıklarını İzmir'de düzenlenen ve Birinci Lige yükselmemize puan verecek maçlarda gördük. İzmir'in kusursuz bir organizasyon gerçekleştirdiği organizasyonda, Milli Takımımız, Portekiz, Slovakya ve Hollanda'yı silindir gibi ezerek yendi, üçte üç yaptı. İzmirli voleybolseverlerin ilgi ve desteği de alkışlanmalı. Antrenör Zanini, "Güzel oyunlar çıkardık. Milli Takımımızın seri galibiyetleri moralleri yükseltti. Yine en büyük lige yükseleceğimize inanıyoruz" dedi. Biz de onları yürekten kutluyoruz.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA