• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
ARKAS SPOR kupada şaşırttı GÜRKAN ERTAÇ

ARKAS SPOR kupada şaşırttı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.01.2017, 00:00

Balıkesir'deki Kupa Voleybol'da ARKAS'tan çok ümitliydik, final bekliyorduk ama ilk maçta havlu attı, Halkbank'a 3-0 yenilip elendi. Ligde 5.sıradaki başkent ekibi antrenör değiştirip İtalyan Camillo Placi ve Sırp pasör Vincic'in transferiyle canlanacağını biliyorduk ama 3-0'lık yenilgi ARKAS'a yakışmadı. Hele 3.sette 24-21 öndeyken kaybetmek de cabası.
Nedense ARKAS'ı bu kiupayı çok istiyor hedefinde ve çabasında göremedik. Kanadalı pasör Sanders'ın sakatlanarak çıkması da ayrı bir şanssızlıktı, çarşamba günü CEV Şampiyonlar Ligi'ne de gidemelecek.
ARKAS'ın tek kazancı genç pasör Muhammed'in, Sanders'ı aratmayacak derecedeki başarılı performansıydı. Kupayı unutalım, haydi lige ARKAS

Avrupa'yı ısıttık

CEV Şampiyonlar Ligi'nde iki devimiz Eczacıbaşı ile Vakıfbank maalesef D Grubu'nda biraraya düşmüşlerdi. Vakıfbank ilk iki seti Çinli yıldızı Zhu Ting ve Rasiç'le alıp 2-0 öne geçti. Eczacı 2-2'ye getirdi. Ancak kısa seti 15-10 alan Vakıfbank gülen taraf oldu. Maçın en ilginç olayı hakemlerin olumsuz hava koşulları nedeniyle gelememeleriydi.
Maçı Türk hakemler Onur Hoşnut ile Nurper Özbar yönetti.
Hava şartlarının en kötü etkilediği takım Almanya'nın Dresdner'iydi. Rusya'daki maç için 33 saat hava yolculuğu yapan Almanlara perişan olmalarının yanısıra valizlerinin de çıkmaması kötü sürpriz oldu. Maçı Rusların temin ettiği malzemelerle oynadılar. F.Bahçe bu ligde Azerrail Bakü'yü adeta ezdi. Koreli Kim yine smaçlarıyla rakibi dağıttı ve 3- 0'a imza attı. Bursa B.Ş.Belediye, Rumen Stiinta Bacau'yu 3-1 yenerek son 16'ya kaldı. Çanakkale Belediye ise Bulgar Levski'yi burada da orada da 3-0 yenerek tur atladı.

Karşıyaka ordusu zirveye yürüyor

Karşıyaka, voleybolda öze dönmenin meyvalarını toplayıp Bayanlar Birinci Lig'te yabancısız oynadığı halde zirve mücadelesi verirken altyapıda da bir ordu geliyor. Yaşları 13 ile 18 arasında değişen 30'un üzerindeki geleceğin yıldızları başantrenör Tamer Çamlıbel'in patronajında, yardımcıları Deniz Yürük ve Çayan Aydemir'in yanısıra, antrenörler Nihan Karaca, Banu Özdemir Altınbaşak'ın ilgisiyle büyüyor. (A) takım 8'de 8 yaparak başarı merdivenlerini tırmanırken, onlar izledikleri ve destekledikleri ablaları gibi olmanın heyecanı ve hedefini yaşıyor. Aralarından yeni Sultanlar çıkacağına inanıyorum

Erteleme maçları Çarşamba

Voleybol Federasyonu geçtiğimiz hafta oynanması gerekirken olumsuz hava koşulları nedeniyle ertelenen Bayanlar 1.Lig maçlarının 18 Ocak çarşamba günü oynanmasını kararlaştırdı.
Program şöyle:
13.00 Maltepe Yalı-Bayramiç, 16.00 ARKASBalıkesir B.Ş.Belediye, 16.00
Beylikdüzü-Salihli Belediye, 16.00 Vakıfbank- Bursaspor. Yeşilyurt- Manisa B.Ş.Belediye-Yeşilyurt maçı ise 1 Şubat'a bırakıldı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA