• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Fener alayı GÜRKAN ERTAÇ

Fener alayı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.01.2017, 00:00

2017 voleybolda Fenerbahçe'nin yılı oluyor. Sarılacivertliler hem erkekler, hem de kadınlarda büyük başarı gösterip Kupa Voley Şampiyonu. Erkeklerde F.Bahçe'ye hiç şans tanınmıyordu.
ARKAS, İst.B.B, Ziraat Bankası ve Halkbank favoriydi. Ancak Veljko Basiç ve öğrencileri önce Maliye M.Piyango'yu, ardından Ziraat'ı 3-2 ile safdışı bırakan İnegöl'ü ve de ARKAS'ı 3-0'la geçen Halkbank'ı 3-1 yenerek kupayı kaldırdı.
Emektar pasör Selçuk'un orkestra şefliğindeki Fener, Sket, Pajenk, Quesque ve MVP seçilen Metin Toy ve de Sabit'in harika oyunlarıyla hayranlık uyandırdı.
Libero Mehmet, Alperen, Oğulcan, Ediz, Kaan, Batı, Metehan ve Oğuzhan katkı yaptı. Kadınlarda da F.Bahçe'ye ligin namağlubu Vakıfbank ve Dünya Şampiyonu Eczacıbaşı'ndan sonra şans tanınmıyordu. Ancak kaptan Eda Erdem, Kore'li yıldız Kim, Sambacı Natalia, Balkestein, Dicle Nur, pasör Ezgi, Melis, Merve, Polen ve Tomkom'la muhteşem oynayan Sarı Melekler, önce Eczacıbaşı'nı 3-1, finalde de Vakıfbank'ı 3-0 yenerek bir mucize yarattı.

Kaf-Kaf'a nazar değmesin

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımı Birinci Lig'de bir rekora doğru adım adım ilerliyor.
Kaf-Kaflar oynadıkları son 9 maçın tamamını kazanarak parmak ısırttılar. ARKAS'ı 3- 1, Işıkkent'i 3-0, Balıkesir'i 3- 1, Y.Bayramiç'i 3-1, Bursa'yı 3- 0, Salihli'yi 3-1, Manisa B.Ş.B'yi 3-1, Alaşehir'i 3-2, Rota Koleji'ni 3-0 yendiler. Yeşil-kırmızılı camiayı da ayağa kaldıran ve maçlarını en az 1000 kişiye oynayan tamamen genç Türk oyunculardan kurulu takım pazar günü İstanbul'a 10. zafer için gidiyor. Yeşilyurt'u da geçeceklerine inanıyorum.

Ailecek maç yönettiler

iyi bir voleybolcu olmaları yolundaki çabalarını takdirle izliyor ve genişlemesini de öneriyoruz.
Hakemlikte de böyle bir çabayı görmek çok güzel. Kayseri'de voleybol hakemi Alpaslan ve Hayriye Gerçel çifti birlikte maç yönetti. Küçük erkekler il birinciliğinde Develi Belediye-Melikgazi Belediye maçını karı- koca yönetti. Ulusal voleybol hakemi olan Alparslan Gençel, eşi Hayriye hanımı da hakemliğe özendirmiş, il hakemi olmasını sağlamıştı. Alpaslan Gerçel başhakem, eşi Hayriye Gerçel ikinci hakem olarak görev yaptı. Yakıştı.

5 liraya 4 maç

Voleybol Federasyonu herkese örnek olabilecek bir davranışta bulundu, Ankara'da oynanan Kadınlar Kupa Voley finallerindeki dört önemli karşılaşmayı sadece beş liralık biletle izlettirdi. İnsanlar spora işte böyle yönlendirilir.
Tüm branşlara da örnek olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA