• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Işıkkent, kurtuluş ışığını yaktı GÜRKAN ERTAÇ

Işıkkent, kurtuluş ışığını yaktı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.02.2017, 00:00

Işıkkent, Bayanlar 1. Lig (A) Grubu mütevazi takımlarından. Uzun yıllar Akgerman Ailesinin ve voleybol havarisi Elvio Paradiso'nun çabalarıyla ayakta kaldı, kalmayı becerdi. Şimdi de eski milli oyuncu Emel Toma'nın başantrenörlüğünde ligde kalma savaşında. Zirve adayın Alaşehir'li 2.5 saat oynadılar, ilk seti 27-25, tie-break setini de 17-15 kaybedip 3-2 yenildiler. Ama Toma, kurtulacaklarına inanıyor, Yeşilyurt, Vakıfbank, Maltepe Yalı ve ARKAS maçlarını hedef maç olarak görüyor.

Doludizgin gidiyoruz

Türk Takımları Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyor, önüne çıkanı ülkesi Rusya dahil, kim olursa olsun ezip geçiyor. Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde Eczacıbaşı 4. maçında Rus Uralochka'yı 3-1 yendi. F.Bahçe ise aynı kupada süper grafik çiziyor, yenilmezliğini sürdürüyor. Sarı-lacivertliler Polonya'nın Tauron takımını 3-0 yenerek 4'te 4 yaptı. Bir yenilmezlik öyküsü de, Almanya'nın Dresder'ine set vermeyip 4 maçta 4 galibiyete ulaşan Vakıfbank'ın. Fazla iddialı konuşmuyoruz, Final-Four'un 3 takımı bizden olacak. G.Saray HDI Sigorta, Kadınlar ve erkeklerde başarılı. Kadınlar CEV Kupası 8'li final ilk maçında Slovenya temsilcisi Nova KBM Branik'i 3-0 yendi. Erkeklerse, Portekiz ekibi Bastardo'yu her iki maçta 3-0 yenerek çeyrek finale çıktı. Bursa B.Ş.B. de Slovakya Slavia'yı 3-1 ile aşarak çeyrek finale yükseldi.

Burulmayın, alkışlayın

Karşıyaka bayan takımı 13 maçlık seriden sonra ARKAS'a 3-0 yenildi. Baktım sanki tüm maçlarını kazanacaklarmış da tökezlemişler gibi bir karamsarlık havası var. Yapmayın, yazık edersiniz ayıp edersiniz. Altyapıdan yetişen, yaşları 17-22 arasında değişen gençler lige başlarken, "Ligde kalsalar razı mısınız?" denseydi, öpüp başınıza koyardınız, şimdi bir yenilgilerine mırın kırın ediyorsunuz. Ben bu kızları yabancısız oynadıkları bu ligde gönüllerin birincisi sayıyorum. Pazar günü saat 16.00'da Mustafa Kemal Paşa Salonu'nda Işıkkent ile yapacakları karşılaşmada tribünlerden onları spora, Kaf-Kaf'a hizmete ısıtın.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA