• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Bu ne öfke bu nasıl Fener GÜRKAN ERTAÇ

Bu ne öfke bu nasıl Fener

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 12.02.2017, 00:00

Biz Bursalıların, Beşiktaş'a ve Karşıyaka'ya düşman olduğunu bilirdik. Ama esas gıcık oldukları Fenerbahçe imiş. Yeni statlarında sarı-lacivertli takımı yenmek için ellerinden ne gelirse yaptılar. Daha maç başlamadan kalesinde ısınmaya çalışan Volkan'a taş, su dolu pet şişe, çakmak, çakı, para, ellerine ne geçirdilerse attılar.
Takıma da, "Vur kır parçala, bu maçı kazan" talimatı vermişler. F.Bahçeliler topa hep sahip oluşunda kartlık fauller yaptılar. Batalla tribünlerdeki 44 bin seyirciyi tahrik için en küçük faullerde bile abartılı yatışlar yaptı. İlk yarıda yaptıkları faullerin sayısı 16. Hele Polonya'dan transfer ettikleri Jovic, kart görmek ve atılma çabasında takım arkadaşlarının önüne geçti. 22'de ortalığı karıştırarak sarı kart gördü. 34'de Lens'i göğüs çaprazına alarak önledi, hakem ikinci vermedi ama devre biterken Lens'i kucaklamasına kırmızı kart çıktı, takımını 10 kişi bıraktı.

İki yapamazsan, kazanamazsın

MHK'nin genç hakemleri değerlendirmesine karşı değiliz. Ama hafta içinde Beşiktaş-Fener maçından sonra kopan kıyametin ardından Bursa- Fener maçına genç hakem Halil Umut Meler'i vermek neyin kanıtlamasıydı. Meler, tecrübesizliğinden korkunun esiri oldu.İkinci yarıda sahaya yağan zararlı maddeler nedeniyle korner atmaya gidemeyen Alper'e yardımcı olacağı yerde tribünlere şirin görünmek için kart göstermesi ve cezalı duruma düşürmesi tehlikeli bir eylemdi.
F.Bahçe'ye kupadaki Beşiktaş başarısı güven ve rahatlık getirmiş. Alper Potuk müthiş oynadı. Dalışları, adam eksiltmesi ve dalarak yarattığı türbulanslarla Bursaspor'u çok zor durumlara düşürdü.
55.dakikada 4 kişiyi fulelerle çalımlayıp kaleci Harun'la başbaşa kalması mükemmel bir ataktı ama, üzerinden aşırıp bir Rıdvan Dilmen golüne imza atma fırsatını topu Harun'a çarptırarak kaçırdı. Moussa Sow, Afrika Kupası'ndan döndüğünden beri büyük düşüş gösteriyor nedense.
Aziz Yıldırım'ın, bu Dick Advocaat'a ettiği bir yıllık yeni sözleşme için bir kez daha düşünmeli.
Dökülen Aatif'te ısrar etmesi ve ancak 82.dakikada çıkarmayı düşünmesi, 10 kişi oynayan rakibe karşı Stoch'u alıp orta sahayı güçlendirmesi gerekirken 86'da Alper'in yerine Volkan Şen'i alması çılgınlıktı. Bir türlü ikinci golü bulamayan Fener, penaltıdan yediği golle rahat kazanacağı maçı tek puanla bitirdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA