• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Teröre Pınar KSK dersi GÜRKAN ERTAÇ

Teröre Pınar KSK dersi

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 09.03.2017, 00:00

Beşiktaş taraftarı kafaya koymuş, ne yapıp yapılacak Pınar Karşıyaka'nın elenmesi için her yola başvurulacak.
Baktılar, ilk periyotta işler istendiği gibi gitmiyor tribün terörü devreye girdi.
Ses bombaları yağdırılarak yeşil-kırmızılı oyuncular korkutulmaya çalışıldı. Tribünde "Sons of Süleyman Seba" pankartı vardı.
O ulu centilmenin kemikleri sızlamıştır. Hakemler işin basketbol oynamaktan çıktığını ve tribün saldırılarıyla spor yapmaktan öte bir komedi haline döndüğünü görünce oyunu durdurup, Karşıyakalı basketbolcuları da alarak soyunma odasına kaçtılar.

SADECE İKİ DAKİKA

Beşiktaşlı oyuncular sahada kaldı, ısınmayı ve zinde kalmayı sürdürdü. Karşıyaka ise 25 dakika içerde soğudu, buz kesti.
Ardından hakemler sanki tribünler hallolmuş gibi maçın devamına karar verdiler, Kaf-Kaf'lara sadece 2 dakika ısınma şansı tanıdılar. Pınar KSK'ye yaratılan korku çemberi hakemlerinde ödünü patlatmıştı anlaşılan. İlk periyotta tarafsız düdükler çalanlar, ikinci periyotta Karşıyaka'yı yakmak için ellerinden ne gelirse yaptılar. Faulleri vermediler bir basketi saymadılar, üstelik faul olmayan pozisyonlarda faul diyerek Brown, Ponitka ve Muhammed'in üçer faulle pasifize edilmesini sağladılar.

HARİKA BİR ZAFER

Ve Beşiktaş farkı 18 sayıya kadar yükseltti.
Böyle bir farktan sonra dönüş yapan harika bir zafere imza atan bir takımı basketbol tarihi az yazmıştır. Ancak başarıya susamış Kaf-Kaf'lar 18 sayıyı kapattığı gibi muhteşem basketbol oynayarak baş aktör Green, Summers, Owens, Ponitka ve Brown'la 90-83'le finale yol aldı. Ne kadar övünsen gurur duysan az Pınar KSK.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA