• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Hodri Meydan GÜRKAN ERTAÇ

Hodri Meydan

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 17.03.2017, 00:00

8 temsilci katıldığı için Ege Ligi olarak adlandırdığımız Bayanlar Birinci Lig (A) Grubunda Manisa B.Ş.Belediye, Karşıyaka ve Alaşehir Belediye Ege'nin gururları olarak finale kaldı. Pazartesi günü Bursa'da program şöyle: 12.00 Beylikdüzü-Alaşehir B.,14.00 Gümüşhane G.Birliği-Samsun Anakent, 16.00 İlbank-Pursaklar, 18.00 Manisa B.Ş.B-KSK.
Karşıyaka'yı yabancısız, altyapıdan yetiştirdiği oyuncularla zirveye taşıyan başantrenör Tamer Çamlıbel, "Beylikdüzü ve geçen sezon Süper Lig'den düşen İlbank'ın büyük paralar harcayarak kurduğu yabancılarla dolu kadrolar var ama, biz hiçbirinden korkmuyoruz. İyi servis atalım, iyi manşet alalım, yenemeyeceğimiz takım yok" diyerek Kaf-Kaf'ların hırsını dile getiriyor. Manisa B.Ş.B sorumlusu Tolga Çalışkan, "Hedefimiz Sultanlar Ligi . Önemli rakibimiz tecrübeli İller Bankası" derken, başantrenör Süleyman Bozkan, "Rakiplerin hepsi güçlü. KSK ile birlikte gruptan çıkmak istiyoruz. Beylikdüzü, İller Bank ve Pursaklar da çok yatırım yapan zorlu ekipler"diyor. Son anda Play-Off vizesi alarak alkışlanacak bir başarı gösteren Alaşehir Belediye'nin şube koordinatörü Şevket Çomçomoğlu gerçekçi davranıyor, "Lige başlarken play-off umudumuz yoktu ama kızlarımız süper oynadı. Çok mücadeleciyiz, 10 tane 3-2'lik maç oynadık, 6'sını 2-0'dan gelip kazandık.
Haddimizi biliyoruz ama kesinlikle teslimiyetçi değiliz.
Sürprize koşacağız"yorumunu yapıyor

Işıkkent'e ışık doğdu

Bayanlar Voleybol Birinci Ligi'ne son hafta ARKAS karşısında 2-0 öne geçtiği halde 3-2 yenilip averajla dramatik bir şekilde veda eden Işıkkent'e gün doğdu. Voleybol Federasyonu'nun henüz kesinleşmemekle birlikte Birinci Lig'de takım sayısını artırmayı planladığı öğrenildi. Işıkkent Başkanı Elvio Paradiso böyle bir şans doğarsa sevineceklerini, ama her şartta voleybola hizmeti sürdüreceklerini söyledi. Diğer takımlara göre çok küçük bir bütçeyle Birinci Lig'de buraya kadar mücadeleyi sürdürmelerinin başarı olduğuna da değinerek, "Biz idealist bir kulübüz. Altyapıdan yetiştirdiklerimizle Önce normal ligde oynadık, daha sonra Bölgesel Lig'e çıktık, oradan 2. Lig'e ve daha sonra 1. Lig'e. Ne kadar gence spor sevgisi aşılarsak o kadar memnun oluyoruz" dedi.

CEV Şampiyonlarda çetin maçlar var

CEV Bayanlar Şampiyonlar Ligi'nde finale doğru ilerlerken çarşamba günü çetin maçlar oynanacak. Saat 18.00'de Burhan Felek'te Eczacıbaşı VitrA ile Fenerbahçe karşılaşacak.
Saat 22.00'de de İsviçre'nin Zürih kentinde İsviçre'nin Volero Zürih takımı Vakıfbank'ı ağırlayacak. Bir hafta sonra bu maçların rövanşları yapılacak.
Eczacıbaşı-Fener maçı kıran kırana geçecek, Vakıf'ın, Volero'ya takılacağını sanmıyorum.

F.Bahçe yenilmezlik rekoruna koşuyor

Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımı, CEV Cup'ta ilk maçta İstanbul'da 3-0 yendiği Paris Volley takımını deplasmanda da 3-1 yenerek yarı finale yükseldi. Sarılacivertliler ilk seti 25-23 kaybettikten sonra diğer setleri 25-22. 25-16 ve 25-22 alarak tur atladı. Yarı finaldeki rakip İtalyan Trentino. F.Bahçe, Efeler Ligi, Volley Cup ve CEV Cup'ta tam 23 maçtır yenilmezliğini sürdürüyor.
Veljko Basic ve öğrencileri rakip tanımıyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA