• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Doğru yoldasın KSK GÜRKAN ERTAÇ

Doğru yoldasın KSK

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 24.03.2017, 00:00

Karşıyaka Bayan Voleybol Takımında bu sezon devrim sayılabilecek hamleler oldu, idealistler sayesinde geleceğini garantileyen temeller atıldı.
Şube Başkanı Serkan Ergüven ve yönetici arkadaşlarının, "Bir parke de sen koy" adıyla başlattığı Çiğli Selçuk Yaşar Tesislerindeki tesisinde küçük bağışlarla müthiş gelişme oldu. Taşıma suyla değirmen dönmeyeceğinin bilincine varan Karşıyaka Voleybol Yönetimi, tamamen altyapıya ağırlık vererek takımın başına son derece bilgili, voleybolun çekirdeğinden yetişmiş bir antrenörü, Tamer Çamlıbel'i getirdi. Yabancı oynatmadığı halde play-off vizesi almayı başaran Kaf-Kaf'lar bence bu sezonun harikasıydı.
Doğru yoldasın Kaf-Kaf. Eğer Ergüven yönetimi göreve devam ederse, Çamlıbel hoca da kalırsa, tecrübe kazanacak bu genç yıldızlarla gelecek çok parlak görünüyor.
Onların bu özverili çabasını izleyenler katkı koyuyor. Önümüzdeki sezon için İSTEK VAKFI forma reklamı verdi.
Karşıyakalılar, "Bir parke de sen koy" kampanyasına katılmadıysanız borçlusunuz.

ARKAS kazanmalı

Bu sezon ligde beklenen sonuçları alamayan ARKAS, pazar günü saat 18.30'da İst.B.Ş.Belediye ile adeta bir kader sınavına çıkıyor. Mavibeyazlılar İstanbul'daki bu maçı ne yapıp yapıp galip bitirmek zorunda. Aksi halde Ankara'da muhtemelen Beşiktaş'ı yenecek olan Maliye Milli Piyango'ya 4. sırayı kaptıracak, ligin ilk bölümünü 5.bitirecek. Bu da Milli Piyango ile eşleşmede 3 maçtan ikisinin Ankara'da oynanmasını gerektirecek, tur tehlikeye girecek. Dış İlişkiler Sorumlusu Bahadır Osman, "İst.Belediye maçını kazanabiliriz. Aksi durum bile umudumuzu azaltmaz.
Maliye'yi 3 maçtan 2'sinde yenme ihtimalimiz de yüksek" dedi. ARKAS, Maliye'ye eleyip tur atladığı taktirde F.Bahçe-G.Saray düellosu galibiyle eşleşecek.

Sultanlar Ligi'ne iki ekip aranıyor

Ege'den Manisa B.Ş.Belediyespor, Karşıyaka ve Alaşehir Belediyespor'un ikinci turda elendikleri Bayanlar Birinci Lig final etabı maçları 26-27-28 Mart tarihlerinde Bursa'da yapılacak. Ankara'dan İller Bankası ve Pursaklar, İstanbul'dan Beylikdüzü ve Samsun'dan da B.Şehir Anakent'in katıldığı son etapta ilk iki sırayı alanlar önümüzdeki sezon Sultanlar Liginde oynayacaklar. Ege'den bir temsilci isterdik ama olmadı.

İzmir B.Ş.Belediye bayanlar'da 1.Lige çıktı

Bayanlar İkinci Lig final etabı maçları Ankara'da TVF Beştepe Salonu'nda sonuçlandı. İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi 1.Lige yükselmeyi başardılar. Başarılı iki takımımıza kupa ve ödüllerini federasyon üyeleri Nihan Salkaya ve Nihal İşçi verdi. Bilindiği gibi İzmir'den Işıkkent talihsiz bir şekilde averajla küme düşmüştü. İzmir B.Ş.Belediyespor onun boşluğunu dolduracak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA