• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Var mı bize yan bakan GÜRKAN ERTAÇ

Var mı bize yan bakan

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 19.05.2017, 00:00

Türkiye artık bayanlar voleybolda dünyanın en güçlü ülkesi haline geldi. Bir zamanlar Rusya, İtalya, Japonya ve Brezilya'nın tekelinde olan bu spor dalı 1998 yılından beri Türkiye'nin saltanat sürdüğü bir pozisyona geldi. Çeşitli organizasyonlarda tam 15 kupa kaldırdık. Son Dünya Şampiyonu Vakıfbank , 3'ü Dünya Şampiyonluğu olmak üzere 6 kez şampiyonluk yaşadı. Eczacıbaşı 4 kupayla ikinci, Fenerbahçe 3 kupayla üçüncü sırada. Bursa B.Ş.Belediyespor'un da iki Avrupa başarısı var.

KSK ARTIK TEK YÜREK

Karşıyakalıların, Serkan Ergüven başkanlığındaki Voleybol Şube Yönetiminin bir salonu yapmak gibi son derece önemli ve anlamlı atılımına ilgisi çığ gibi büyüyor. Ergüven ve yönetici arkadaşlarının açtığı: "BİR PARKE DE SEN KOY" kampanyası büyük ilgi gördü, KSK'liler gönlünden kopanı verdi, veriyor. Çiğli Organize Sanayi Bölgesinde Etçibaşı Restoranda düzenlenen Başarı Gecesi'nde kampanyaya katılım arzulanan düzeyde oldu, Kaf-Kaf'lar taşın altına elini soktu. Sokmaya devam ediyor.
Bundan böyle bağışta bulunanların isimlerini köşemde yayınlamaya devam edeceğim. Böyle ulvi bir harekete herkesin katkı yapması gerek. Salon bitince, "Ben de katkı yaptım" diyerek övünmenin öyle güzel bir yanı var ki.
Liste şöyle: İnada Çelik 40 adet, Boomerang Lojistik 600 adet kombine, KSK Ana Yönetim 10 adet skorbord, Osman Öz 5 adet, Hakan Çeliker 3 adet, Oğuz Biliç 3 adet, Curva Grubu:
2 adet, Halil Zeki Osma 1 adet, Selim Çınar 1 adet, Suat Toraman 1 adet, Sonat Toraman 1 adet, Engin Ciner 1 adet, Cafe Hayal Bostanlı 1 adet, Nergis Gemici 1 adet, Ömer Yılmaz 1 adet, Köksal Şentürk 1 adet, Cihan Şahin 1 adet, Metin Arslan 1 adet, Özgür İpekçioğulları-Okan Şenol 1 adet, KASİAD 1 adet, KSK'liler Birliği 1 adet, Tork Makine 1 adet, Çokgen Mühendislik 1 adet.

Kasaba'da hayat var

Seramiksan'ın VENUS Sultanlar Ligi'nde tutunmasını sağlayan iki yıldız oyuncu Selime İlyasoğulları ve Cansu Aydınoğulları, "Spor hayatınıza ve yaşantınıza huzur gelmesini istiyorsanız Turgutlu'ya Seramiksan'a gelin çağrısı yaptılar. İstanbul ve Bursa'da oynayan iki yıldız, "Oraların gümbürtüsüne göre Kasaba hayatı harika.
İnsanlar seninle bütünleşiyor.
Bakıyoruz bir kasap koyun kesip göndermiş. Bir bakıyoruz, bir manav kasa kasa meyva, sebze yollamış. Aileler her maç salonu dolduruyor ve siz onları tanıyorsunuz" dediler

İzmirli masterler karavana çekti

İzmir Masterler Voleybol Takımı Bursa'daki Türkiye Şampiyonasına iddialı gitmiş, hedefini şampiyonluk olarak belirlemişti. Ama iyi mücadele etmelerine karşın galibiyet alamadılar, karavana çektiler.
İstanbul Masterler Dimes birinci, Ege Master ikinci, İzmir üçüncü oldu. Tabii maksat sağlıklı yaşam için spordu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA