• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Pınar KSK nereye? GÜRKAN ERTAÇ

Pınar KSK nereye?

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 05.07.2017, 00:00

Spor Toto Basketbol Ligi'ne geçtiğimiz sezonlarda Anadolu takımlarının gücü heyecan getiriyor, renk katıyordu. Pınar KSK şampiyon olabiliyor, Banvit deprem yaratıyordu.
Hatta Gaziantep, Bursa, Trabzon deplasmanları, araya Uşak'ı da katabiliriz, zirve iddiası taşıyan takımlar için kabus niteliği taşıyabiliyordu.
Avrupa Şampiyonu Fener'in,geçen sezon ligde Muratbey Uşak'a yenilmesi gibi. Ama önümüzdeki sezonun şampiyonu şimdiden belli:
Fenerbahçe. Çünkü Doğuş Grubu'ndan her yıl 15 milyon Euro katkı alacaklar, 30 milyon Euro bütçe ile Avrupa'da ve Amerika'da istediği oyuncuyu transfer edebilecek.

SARICA'NIN HEDEFİ KSK

Pınar KSK ile harikalar yaratan Beşiktaş'ın şimdiki Coach'u Ufuk Sarıca eski öğrencilerini toplamaya çalışıyor. Strawberry ve Erkan Veyseloğlu'ndan sonra G.Saray'dan Diebler'i aldı.
ABD'li Michael Roll'u bıraktı. Kartal mutlaka yine iddialı kadro kuracak. G.Saray ise Ergin Ataman'la vedalaşıp küçülme kararı aldı. Banvit de transferin sessizlerinden. Belli ki uçmayacaklar.
Fazla para istediği için Jordan Theodore ile yollar ayrıldı. Muratbey sayesinde Uşak artık basketbol kenti oldu. Önümüzdeki sezon için mükemmel kadro yaptılar, helal olsun. 11 gitti, 11 yeni transfer geldi, yetenekli oyuncular aldılar. Uşak deplasmanı korkulu rüya.

PINAR KSK'NİN İŞİ ZOR


Pınar KSK bütçe belirsizliğinden şu ana kadar bir şey yapamadı. Polonyalı Ponitka dışında tüm yabancıları gitti. Egemen'e ve de F.Bahçeli Berk'e imza attırdılar. Berk iyi top taşır, dağıtır ama skor gücü zayıftır. Sponsor Pınar'dan 6 milyon TL gelecek ama eski yabancılara 675 bin dolarlık borcu ödemeden transfer yapamıyorsun.
Artık tek dileğimiz her zaman getirdiği yabancılar iyi çıkan Kaf-Kaf'ların yine böyle bir şansa sahip olması. Aksi halde ligde tutunmak için mücadele edilecek. Ve zaman aleyhte işliyor, alan alacağını aldı, dikkat...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA