• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ege gümbür gümbür GÜRKAN ERTAÇ

Ege gümbür gümbür

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 07.07.2017, 00:00

Bayanlar Birinci Ligde Ege takımları bu sezon da Sultanlar Ligi'nde Seramiksan'ın yanına ikinci bir temsilci vermek için iddialı kadrolar kurdu.
KSK, Manisa B.Ş.B, Balıkesir B.Ş.B, Salihli B.ve Alaşehir B.ilk ikiye girip terfi etmek için ümitliler.
Tabii işleri kolay değil. Türk Hava Yolları ile bu sezon düşen Sarıyer B. çok iddialı. "Ege'nin yılı olsun" dileğiyle transferdeki dökümlerini yapalım: KSK: Yine Yerli Malı politikasına devam. Kadroyu korudular, iddialılar. Balıkesir B.Ş.B:
Süper bir takım yaptılar. Milli Takım eski başantrenörü Reşat Yazıcıoğulla'rını teknik danışmanlığa getirdiler. Transferler: Manisa B.Ş.B'den ABD'li Kath Bell, Pınar Motur, Bolu'dan Gizem Nur Saka ve Ecem Alıcı, İlbank'tan Duygu Üçdağ, Seramiksan Kaptanı Gamze Ergin ve Elif Kavrar, Alaşehir'den Candan Sürengöz, Buse Serbest ve Ayşe Kılıç., Manisa B.Ş.B: ABD'li Matterece Wilson, Bursa B.Ş.B'den Selen Kafadar Aşıcı. Gümüşhane'den Buse İnce, Nilüfer'den Merve Kapıkıran'ı aldı. Salihli B: Yabancısız oynayacak.
Transferleri:Nida Yazıcıoğlu, Tülay Öner, Burcu Evin, Buket Yılmaz, Gizem Tuğrul, Merve Ateş, Merve İzbilir. . Alaşehir B: Onlar da yabancısız, fileye hizmet hedefleri. Transferler: Berrak Takaşçı, Nilay Mutlu, Gizem Dirik, Ayşin Moran, Hazan Ulbeyli.

KAF-KAF CIVIL CIVIL

Karşıyaka'da bazı branşlarda sıkıntı sürerken voleybolda Serkan Ergüven ve arkadaşlarının tutarlı yönetimleri yeşil-kırmızılı kulübe sporcu akınını hızlandırdı. Veliler, Foça, Çeşme ve Buca'da açılan yaz okullarına çocuklarını götürürken, altyapıda yapılan çalışmalar da büyük ilgi topluyor. Tamer Çamlıbel'in başantrenörlüğünde, eğitici kadrosunu bu işin ehli Süleyman Bozkan'la zenginleştiren Kaf-Kaf'lar milli takım antrenörü Gökhan Kaynak'ı da alarak mükemmel bir ekip kurdu. Miniminileri gördükçe insan gelecek için umutlanıyor. Hele salon da biterse Karşıyaka'yı tutana aşkolsun.

​LUBURİC DİREKTEN DÖNDÜ


Sırbistan Milli Takımının pasör çaprazı Nenad Luburic'in Türkiye'de başına gelmedik kalmadı.
Önce aynı zamanda Sırbistan Voleybol Federasyonu Başkanı antrenör Gagiç'le birlikte İst.B.Belediyespor'a transfer olan Luburic, bu kulüpte yönetimin değişmesiyle açıkta kaldı.
Bu kez Beşiktaş'la anlaşan Sırp oyuncu, BJK Başkanı Fikret Orman'ın, "Voleybol Şubesini kapatacağız" açıklamasıyla bir şok daha yaşadı. Ancak Beşiktaş'ın, federasyonun katılım için verdiği son süre olan 5 Temmuz'da son dakikada, "Kalıyoruz" demesiyle derin bir "Ohh" çekti.

​SERAMİKSAN DOĞRU YAPTI

Sultanlar Ligi'ndeki ilk yılını başarıyla atlatan ve bu ligin gözde takımlarından biri olacağını ilan eden Seramiksan yerinde bir hamleyle yabancılar yerine ekibi bir yetenekli yerli çalıştırıcıya teslim etti, başantrenörlüğe U-20 Milli Takımımızın genç ve başarılı hocası Suphi Doğancı'ı getirdi. Doğancı'nın özelliği ligdeki tüm oyuncuları iyi tanıması. Yabancılar ise geliyor, takımda kim varsa onu çalıştırıyor, parasını alıp gidiyor. Yerli antrenörlerin başarısı doğrusu bizi daha fazla mutlu ediyor. Doğancı'ya ve Seramiksan'a başarılar.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA