• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kocaman’a rağmen GÜRKAN ERTAÇ

Kocaman’a rağmen

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 28.07.2017, 00:00

İki sezondur çok çekmişti F.Bahçe, teknik direktörlerin takımı yap-boz tahtasına çevirmesinden. Pereira ile Dick Advocaat kadroyu salataya çevirdi gitti. Ve Aykut Kocaman'a "Gel" dendi. "Camiadan yetişen bir teknik adam. F.Bahçe'ye istikrarı getirir" diye umutlandık. Dün gece Avrupa Arenasında bir 11 çıkardı sahaya, evlere şenlik. Oynaması gereken 6 adam, Kameni, Mehmet Ekici, İsla, Aatif, Stoch ve Mehmet Topal kesik, yedek soyunmaları gerekenlere forma. Kameni gibi başarısıyla tanınan ve hazırlık maçlarındaki performansıyla, "Tamam, aranan kan bulundu" dedirten bir kaleci varken, özel maçlarda yediği gollerle şaşırtan, dökülen ve topu eliyle içeri alan Volkan'a verdi kaleci kazağını.
Volkan'ın, "Bak hoca beni seçti, kendimi göstereyim" demesi gerekirken, asık suratla isteksizliği inanılmazdı.

Gladyatör Skrtel ve Alper

Yan toplarda hatalarını Skrtel örttü bereket.
F.Bahçe sevgisi için Trabzonspor'la kötü olan ve golleriyle, "Takıma büyük katkı yapar" hüviyetindeki Mehmet Ekici de kulübede.
Kocaman, Aatif ve Stoch çok formdayken Ozan Tufan'a emanet etti orta sahayı.
Takımın sigortası, gizli kahramanı Mehmet Topal'ı da düşünmedi. Cagliari'de 34 maçın 32'sinde ilk 11'de oynayan Şili'li yıldız İsla'ya, Şener'i tercih etmek nasıl izah edilmeli.
Aykut Kocaman'ın tek artısı 18 yaşındaki Ahmethan'ı santrfor oynatmasıydı. Türkiye'de resmi maç oynamadan Avrupa maçına çıkan bu genç işlenirse iyi maden. Valbuena, Lyon'da forvet arkasında sorumluluk alan, gol pozisyonları kovalayan ve forvetten seken topları gol yapan adamdı. Graz'a karşı sol kanatta oynamasını Kocaman istedi mutlaka.
Nabil Dirar belli ki iyi transfer. Maçı yaşıyor, savaşıyor gollük şutlar atıyor. F.Bahçe'nin hatalarını deplasmanda kazandığı maçtan sonra, "Yenen takım doğru takımdır" diyerek skor yazarlığı yapmayıp niye yazıyorum; rakip Sturm Graz güçlü rakip değildi. Gollerden birini kendi kalelerine attılar, diğerini de Valbuena'nın kornerini Neustadter kafayla ağlara bıraktı. Ama bundan sonra çıkacak takımlar Graz kadar hafif olmayabilir, ders çıkarılmalı.
Maçın üç yıldızı Skrtel, Alper ve Dirar'dı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA