• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
İsteyin getirelim GÜRKAN ERTAÇ

İsteyin getirelim

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 29.07.2017, 00:00

Voleybolde büyük şahlanış gösteren ve sağlam temellerle geleceği planlayan Karşıyaka önümüzdeki sezon Mustafa Kemal Paşa Salonunu lig maçlarında doldurmak için ilginç bir kampanya başlattı. Başkan Serkan Ergüven, kombine bilet almak isteyenlerin biletlerini ayağına kadar götüreceklerini belirterek, "Bir telefon etmeleri yeter" dedi. Kombine bilet ücretleri 100 lira. Yeşilkırmızılı takımın sevdalıları kombineleri 0532-413 06 68 nolu telefondan isteyebilirler. Öte yandan bu sezon yine Sultanlar Ligi için mücadele edecek olan KSK Bayan Voleybol Takımı yeni sezonu 1 Ağustos'ta açacak. Dr.Bülent Zeren'in tedavi ettiği pasör Ayşegül de iyileşerek takıma katıldı.

Düzyatan'dan 1912 lira bağış

Koyu Karşıyakalı, ünlü İzmirli sanatçı Engin Altan Düzyatan, KSK'nin Selçuk Yaşar Tesislerinden imece usulüyle gerçekleştirdiği salona 1912 lira bağışta bulundu. Yeşil-kırmızı aşığı Düzyatan, fırsat bulduğu sürece Kaf-Kaf'ın özellikle basketbol maçlarına gidiyor, tezahürat yapıyor. Türk sineması, tiyatro ve dizilerde gösterdiği başarıyla ün yapan genç sanatçı, başrolünü oynadığı Diriliş Ertuğrul dizisinde zirveye çıktı, Ortadoğu ülkelerinde kahramanlaştı. Engin Altan Düzyatan, Hülya Koçyiğit-Selim Soydan çiftinin torunları Neslişah Alkoçlar'la mutlu bir evlilik sürdürüyor.

Egeliler bombaladı

Önümüzdeki sezon Bayanlar 1.Ligde üst sıraları hedefleyecek iki Ege takımı Manisa Büyükşehir Bel. ile Alaşehir Bel, G.Amerikalı yıldızları kadrolarına katarak güçlendi. Manisa, iki sezon Nilüfer B'de forma giyen ve en iyi smaçörle arasında gösterilen Küba'lı Yusleinis Herrera Alvarez'i, Alaşehir ise Venezuella Milli Takım Kaptanı Desiree Glod'u transfer etti.

Mutluluğa 'Bağlan'dı

Arkas ve Milli Takım'ın başarılı oyuncusu Mustafa Koç, hayatını Bağlan Varlık ile birleştirdi. İzmir Case de Garden'daki muhteşem düğüne voleybol camiasının seçkin isimleri, sporcular ile iki ailenin yakın dostları katıldı. Yeni Asır Ailesi olarak, sporculuk yaşamındaki başarısının yanı sıra beyefendi ve centilmenliğiyle de örnek olan Mustafa ile sempatik eşi Bağlan'a ömür boyu saadetler diliyoruz. Umarım Mustafa Koç, salonlardaki kadar dünya evinde de mutlu olur.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA