• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Kocaman’ın Volkan aşkı GÜRKAN ERTAÇ

Kocaman’ın Volkan aşkı

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 13.08.2017, 00:00

Fenerbahçeli yöneticiler, İspanya Ligi La Liga'nın en tecrübeli, kaliteli kalecisi Kameni'yi alabilmek için büyük çaba sarfetmişlerdi. İspanyollar Malaga kalecisini, "Barcelona'yı şampiyonluktan eden adam" olarak tanıyordu. Messi'nin 4, Neymar'ın 3 gollük şutunu kurtararak Katalan Ekibinin şampiyonluk yoluna taş koymuştu. Ama F.Bahçe'de Volkan Demirel'in (Başkan Aziz Yıldırım'dan cesaret aldığı söyleniyor) hegemonyası vardı. Kimi transfer ederseniz edin, dünyanın en iyi kalecisini getirin, Volkan'ı kesemez. Aykut Kocaman'ı da bağlamış belli ki. Haftalardır dökülüyor, gayesiz davranışlarla hatalı goller yiyor, kimse kesmeye cesaret edemiyor.
Maçın başında Alper'in golüyle takım öne geçiyor, öyle bir gol yiyor ki evlere şenlik.

Üç adamın çabası

Tabii ki F.Bahçe'nin Göztepe önündeki dökülüşünü ve beraberliği güç kurtarmasını sadece Volkan'a bağlamamak gerek.
Alper, Valbuena ve Skrtel'in dışındaki oyuncuların, Büyük ümitlerle alınan Dirar'ın da diğerleri gibi hiçbir şey oynamadığını da belirtmek gerek. Kocaman onun pasif, saklanan futboluna 65 dakika dayanabildiğini ve çıkardığınıda belirtelim.
Gelelim Van Persie'ye. Bu Hollandalı'dan medet uman taş olur. Ya sakat, ya idmansız.
Gönderelim diyorlar gitmiyor, kal iyi oyna diyorlar ondan medet umduysan yandın. Ama yıllık 3 milyon Avro cebellezine indir. Skrtel büyük kazanç. Takım yenik duruma düştüğünde attığı golle puanın kurtarıcısı oluyor. Göztepe'ye bayıldım.
Hazırlık maçları tabii ki ölçü değil. Ama F.Bahçe gibi takıma iki forvetle çıkmak her takımın haddi değil. Genç teknik direktör Tamer Tuna sessiz ve derinden iyi bir takım yaratmış. Müthiş taraftarıyla Göztepe, "Düşer elde bir" diyenleri mahcup edecek.
Scarione ve Castro gibi teknik kapasiteleri yüksek tilkileri var. Ghilas ve Jahovic de çok iş yapacaklar. Defans ve kaleci Beto da geçer not aldı. Netice: Bu Fenerbahçe yine kahreder, Göztepe'nin yolu açık olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA