• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Ozan’la başlayan Tufan GÜRKAN ERTAÇ

Ozan’la başlayan Tufan

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 25.08.2017, 00:00

Yıllardır hedef tahtası adam. Bursa'dan transfer edileli beri çıldırtıyor F.Bahçe taraftarlarını. Ama 3 milyon Euro'yu her sezon götürüyor bir güzelce, ama aşırı kilolarına rağmen tüm teknik direktörlerden de şeytan tüyü mü var, forma alıyor.
Dün sabırtaşını çatlattı, gol pozisyonlarını kaleciye geri pas yapar gibi harcadı. Ama Aykut Kocaman, tüm tribünlerin delirmesine ve protestolarına rağmen onu sahada tutmakta diretti. Hiç sıkılmadı kaptanlık pazubandını koluna takarken. Sadece o mu Vardar gibi basit bir takıma diş geçiremeyen rezalet kahramanları? Valbuena ile Skrtel'i çıkar, kalanlar Süper Ligin hangi zirveye oynayan takımında forma giyebilirler?
Şu Van Persie'ye aldığı 4 milyon Euro para haram olsun. Mübarek bir maç oyna şu takımı kurtar, dişimizi kıracağız. Sana dünya yıldızı diyenler utansın. 20 yaşındaki Ahmethan senin yerine kurtarıcı diye oyuna giriyor ya, ben olsam futbolu bırakırım.
Fenerbahçe yönetimi ve Aziz Yıldırım da böyle komik bir takım yarattıkları için esas suçlular. Yıldız diye alınan Dirar sahada yok, Villarreal'den büyük ümitlerle alınan golcü Soldado sakatmış. Vardar önünde ilk yarıda başarı için çırpınan Alper Potuk da sakatlanınca veladdallin amin... Kjaer'i satmak akıl kar işi değil. Aykut Kocaman hala futbol felsefesinde. Takımı minderde sürekli tuş vaziyetinde. Başarının üç anahtarını vermiş maç öncesi. "Fenerbahçe, sabır, inat ve bilgi ile başarıya gidecek" diyor. Sabır diyorsan sabırtaşı yapacaksın milleti, çatlayacaklar. İnat diyorsan, senin kadar kötü oyuncu oynatmakta inat eden yok. Bilgi diyorsan her maçta sınıfta kalıyor Fenerbahçeliler. Milletin ağzına sakız oldu Vardar Ovası. Ama böyle bir takıma elenişi alay konusu etmekte haklı değiller mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA