• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
Çapsız ve hadsizler GÜRKAN ERTAÇ

Çapsız ve hadsizler

gurkan.ertac@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 10.03.2019, 00:00

F.Bahçe'nin Başakşehir'le oynayacakları maçın önemini bir haftadır TV'ler, gazeteler, futbol kamuoyu haykırıyor. Sarı-lacivertli taraftarlar kamp yaptıkları otele meşalelerle gidip moral veriyorlar, "Seviyoruz sizleri, sevindirin bizleri" diyerek. Umurlarında mı onların ? Koca 45'te doğrudürüst bir atak bile yapmaz mı bir takım ? Eskiden bu armanın, bu formanın bir ürkütücü yanı, efsaneleşmiş görüntüsü vardı. Şimdi içerde dışarda kimsyi korkutamıyor, Yani tipik bir sıra takımı haline geldi. Goller yiyorlar evlere şenlik. İrfan Beşiktaş'tan tantanalarla alınan Tolgay'a bir sağ, bir sol yalpa yaptırdıktan sonra ortalıyor, kaleci Volkan yana tokatlayacağı yerde arkasına vuruyor, yine G.Saray'dan büyük fedakarlıklarla (!) alınan Serdar Aziz önündeki Robinho'ya vurduruyor, gol mukadder.

​CEZA KİMLERE KESİLECEK?
Beşiktaş'ta 3 yılda tek maç oynayan Tolgay'la, G.Saraylıların iyi paraya gittiği için bayram yaptığı Serdar'ı çok mu aradılar?
Başkan Koç ile menajer Comolli, Avrupa'dan çapsız adamları milyon Euro'lara alıp utanç tablosunu yarattılar. Benzia gibi 3 milyon Euro ödenen adam tribünde oturuyor. Taraftarın baskısıyla göreve gelen ve, "Bu takım seneye şampiyon olur" diyerek herkesi güldüren Yanal da belli ki bu hezimetin bir ayağı olacağa benziyor.

​'DÜŞMEZ' DENİYOR AMA...
Sadık gibi bir formda adam dururken maç kabiliyeti az Serdar Aziz'i nasıl oynatır. Yetmedi, takım pas yapamıyor, Valbuena'yı oyuna almayı ancak 70.dakikada düşünüyor. Birara beraberliği yakalayan F.Bahçe, yine ana transfenrre büyük paralarla kadrosuna kattığı Zach biraz becerikli olabilse maçı belki de çevirebilirdi ama bu futbolcu inanılmaz goller kaçırdı.
"Fenerbahçe düşmez" diyor herkes ama böyle giderse kimse kurtaramaz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA