• BUGÜNKÜ YENİ ASIR
  • BIST 78.384,78
    EURO 4,4760
    USD 3,8608
    GBP 3,8608
    CHF 3,8608
    JPY 3,8608
SADECE SİYAH VARDI HALİL FİNCAN

SADECE SİYAH VARDI

halil.fincan@yeniasir.com.tr Tüm yazıları
Giriş Tarihi: 31.03.2015, 00:00
Üç puanlı sistem her türlü mucizeye açıktır kabul de asıl üzücü olan Altay'ın gönüllerden de düşmüş gibi gözüktüğü. Anlayacağınız kulübün renklerinden sadece biri, sadece siyah vardı koca sezonda. Demek istediğim öyle pat diye olmamış her şey

Matematik "Daha alınmamış 15 puan var" diyor. Yani 5 maç daha. Altay hep kazanır, rakipleri de puan kaybederse 38 puanla ligi bitirebilir. Ancak iş matematikle oluyorsa şunu da hesap etmek lazım. Kalan 5 maç maçın 4'ünü ilk 7'dekilerle oynayacak Altay. Diğerini ise küme düşme hattındaki Tepecik ile. Anlayacağınız hesaplar öyle göründüğü gibi "Üç çarpı beş eşittir on beş" diyebilecek kadar basit değil. Kime sorsan "Altay düştü" diyor. Hatta bazısı "Zaten haftalar önce düşmüştü" diye net konuşuyor. Haklılar belki. Tüm bunların yanında üç puanlı sistem her türlü mucizeye açıktır kabul de asıl üzücü olan Altay'ın gönüllerden de düşmüş gibi gözüktüğü. En iyisi ben burada susayım, mesai arkadaşım Murat Arabacı konuşsun. 18 Ocak'tan yani 2.yarının başından bu yana gazetemizde çıkan Altay ile ilgili haberlerini okuduğunuzda "Zaten haftalar önce düşmüştü" diyenlere hak vermemek mümkün değil.
- Bu ne hal Altay... (Bugsaş'a yenilerek üst üste 5 kez kaybetme rekorunu egale etti)
- Murat Arabacı'nın yine 18 Ocak'taki köşe yazısından (Eğer kaliteli oyuncular gelmezse 101 yıllık çınar 3. Lig kapısına kadar gelir. Takke düştü kel göründü beyler. Müdahale etmezseniz, hem size hem de Altay'a çok yazık olacak)
- Serhat Güller: Transfer yoksa yanarız
- Bulut ile yollar ayrıldı (Gökhan, Fatih, Semavi, Ozan, Tahir, İlyas ile yollarını ayıran Halil'i kiralayan, Osman Berk'i A2'ye yollayan Altay Bulut'un sözleşmesini feshetti)
- Altay'ın sancısı golcü
- Altay'ın haline bak
- Gelen gideni arattı (Altay Güller'den Mesut Toros kadar verim alamadı)
- Eyvah eyvah (20 haftada 18 puan)
- Asbaşkan Sadettin Ünlü: Pazar maçını kazanamazsak sonumuz olur
- Altay can çekişiyor
- Serhat Güller de gitti
- Altay 95-96 sezonundaki 12 maç kazanamama rekorunu egale etti
- Altay'a kimse gelmiyor (Reha Kapsal, Levent Eriş ve Levent Devrim'den rest)
- Yönetim, hoca konusunda ters düştü. Krizden Yalçın Koşukavak çıktı
- Son dakika krizi. (Resmi sözleşme imzalanmadı. Koşukavak maç kafilesinde yok)
- Altay'a kabus çöktü
- Tarihi mağlubiyet
- Altay'da kaos var
- Yine kazanamadı ama gol attı
- Hacizi Başkan Savaşan önledi
- Altay ağır yaralı
- Altay taraftarını kahrediyor (1982-1983'ten bu yana en kötü performansına imza attı)
Dahası çok. Üstelik aralarında Mart ayından hiç haber yok. Hepsi Ocak ayının ikinci yarısı ve Şubat'tan. Ama Mart'tan da bir ilave yapılacaksa en son 1998'de 5 yemişler mesela. Benim yazarken içim karardı. Anlayacağınız kulübün renklerinden sadece biri, sadece siyah vardı koca sezonda. Demek istediğim öyle pat diye olmamış her şey. Ocak'ın da öncesinden sinyal verilmiş. Evet keşke bir mucize olsa da kurtulsa. Çünkü şu tabloya baktığınızda bundan sonra meseleyi kenetlenme, kurtuluş zirvesi falan değil ancak mucize çözer. İyi haftalar.
Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
GÜNÜN YAZARLARI
SON DAKİKA